L Aniversari Secret

El libro L Aniversari Secret en formato PDF. El libro L Aniversari Secret en formato MOBI. El libro L Aniversari Secret en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Kate Morton. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

1959En un dia calorós d’estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s’amaga a la caseta de l’arbre de la seva infantesa. Des d’allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s’acabi, la Laurel serà testimoni d’un crim aterridor que ho canviarà tot.2011Convertida ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l’assetgen de tal manera que torna a la casa familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història.Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les vides dels quals quedaran unides de forma funesta i inexorable.Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L’aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d’un assassinat i d’un amor indestructible.
Ojpa.es L Aniversari Secret Image
ISBN 9788483654965
FECHA 2013
AUTOR(A) Kate Morton
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'ANIVERSARI SECRET : Agapea Libros Urgentes

L'autora fa gala de nou de l'estil que li va reportar l'èxit amb El jardí oblidat, per regalar-nos una història addictiva i sorprenent. - Bloc De todo un poco - L'aniversari secret és una historia fascinant sobre els errors, les segones oportunitats, la redempció, l'amor i la frustració.

L'aniversari secret - Kate Morton. 1959 En un dia calorós ...

Una gran novel·la de l'autora d'El jardí oblidat. 1959En un dia calorós d'estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de l
LIBROS RELACIONADOS

Condiciones Y Políticas De Competencia. Economías Pequeñas De Centroamérica Y El Caribe.pdf

Conversaciones Con Rafa Nadal.pdf

Casos Practicos De Derecho Internacional Publico (3ª Ed.).pdf

La Cólera.pdf

Peru (Guia Viva).pdf

Lo Que Queda De Nosotros.pdf

El Testamento De Noé.pdf

Ya No Crece El Maíz En La Llanura..pdf

Manual De La Salud De La Mujer - Nancy Mckeith Y Otras.pdf

Símbolos,, Protagonistas E Historia De La Iglesia.pdf

Fonaments Matematics Per A L Engenyeria (Temes Clau).pdf

Enciclopedia De Los Oscar Tomo 12.pdf

Nueva York (Plano-guias).pdf

Cuentos Para Contar En Un Minuto Especial Limitada).pdf