L Aniversari Secret

Descubre el libro de L Aniversari Secret con ojpa.es. Lea el PDF de L Aniversari Secret en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Aniversari Secret y otros libros de Kate Morton.

1959En un dia calorós d’estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s’amaga a la caseta de l’arbre de la seva infantesa. Des d’allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s’acabi, la Laurel serà testimoni d’un crim aterridor que ho canviarà tot.2011Convertida ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l’assetgen de tal manera que torna a la casa familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història.Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les vides dels quals quedaran unides de forma funesta i inexorable.Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L’aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d’un assassinat i d’un amor indestructible.
Ojpa.es L Aniversari Secret Image
ISBN 9788483654965
FECHA 2013
AUTOR(A) Kate Morton
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'aniversari secret - Kate Morton - Primer capítulo ...

L'ANIVERSARI SECRET, MORTON, KATE, 21,00€. ... LA HIJA DEL RELOJERO * MORTON, KATE Regresa una de las grandes autoras contemporáneas.

L'aniversari Secret de Morton, Kate 978-84-8365-496-5

L'autora fa gala de nou de l'estil que li va reportar l'èxit ambEl jardí oblidat, per regalar-nos una història addictiva i sorprenent.»Bloc De todo un poco «L'aniversari secret és una historia fascinant sobre els errors, les segones oportunitats, la redempció, l'amor i la frustració.
LIBROS RELACIONADOS

Ejercicios Basicos De Sistemas Digitales (4ª Ed.).pdf

Devils Line Nº 7.pdf

Los Derechos Naturales..pdf

Romancero Del Cid.pdf

Kit Bricolandia. Peinados Y Maquillajes.pdf

La Révolution Dans Les Hautes-pyrénées (1789-1799).pdf

Derecho Financiero Y Tributario Español: Normas Basicas.pdf

Gestion Administrativa De Compraventa: Documentos.pdf

La Pesca Gallega En El Escenario Internacional.pdf

La Gran Aventura De Mortadelo Y Filemon (Ref. Jmb2060) (Cd).pdf

Correo Del Otro Mundo Al Gran Piscator De Salamanca: Cartas Respo Ndidas A Los Muertos Por El Mismo Piscator.pdf

Subalternos Y Auxiliares De Servicios Del Ayuntamiento De Valenci A (Vol. 2).pdf

En El Valle Del Ocaso.pdf