L Aniversari Secret

Descubre el libro de L Aniversari Secret con ojpa.es. Lea el PDF de L Aniversari Secret en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Aniversari Secret y otros libros de Kate Morton.

1959En un dia calorós d’estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s’amaga a la caseta de l’arbre de la seva infantesa. Des d’allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s’acabi, la Laurel serà testimoni d’un crim aterridor que ho canviarà tot.2011Convertida ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l’assetgen de tal manera que torna a la casa familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història.Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les vides dels quals quedaran unides de forma funesta i inexorable.Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L’aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d’un assassinat i d’un amor indestructible.
Ojpa.es L Aniversari Secret Image
ISBN 9788483654965
FECHA 2013
AUTOR(A) Kate Morton
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Read PDF L'aniversari secret Online - VilleVijaya

'Un enigmàtic drama familiar en el qual s'exploren els secrets de joventut d'una mare, que ressorgeixen d'una manera impressionant quan la seva filla és testimoni d'un crim inesperat. Kate Morton, una narradora magistral de prosa immaculada, indaga amb destresa en les incògnites eternes de l'amor, la traïció i la...

ebook L'aniversari secret de Kate Morton | Nolimstore

L'autora fa gala de nou de l'estil que li va reportar l'èxit ambEl jardí oblidat, per regalar-nos una història addictiva i sorprenent.» Bloc De todo un poco «L'aniversari secret és una historia fascinant sobre els errors, les segones oportunitats, la redempció, l'amor i la frustració.
LIBROS RELACIONADOS

Francis X. Jofresa.pdf

Curs De Correccio De Textos Orals I Escrits: Practiques Autocorre Ctives (Incluye Cassette).pdf

Codigo Tributario (Incluye Cd-rom).pdf

Mantenerse En La Zona.pdf

El Cami De L´aigua.pdf

Compendio De Derecho De Sucesiones.pdf

3 Mujeres 3 Amantes Que Pasaron A La Historia. La Marquesa De Pompadour. Lady Hamilton. Madame Du Barry.pdf

El Pastor Aleman.pdf

Historia De La Humanidad. 11. Roma Imperial.pdf

Aventura De Jesus: Llamada El Cristo.pdf

Tata, La Pata (Libros Fuera De Coleccion).pdf

Barcelona: Croniques Des De L?ajuntament La Gaseta Municipal 1914 -2014.pdf

Productos Y Servicios Financieros Y De Seguros Basicos: Grado Med Io: Gestion Administrativa.pdf