La Noia Del Club

Descubre el libro de La Noia Del Club con ojpa.es. Lea el PDF de La Noia Del Club en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Noia Del Club y otros libros de Maria Carme Roca.

Des de ben jove, la Flora ha volgut ser nadadora. Tot i que la seva família li fa costat, no ho té gens fàcil. No tenen gaire diners i ha de compaginar el treball amb l'esport. Els aires nous que duu la proclamació de la Segona República donen ales al seu somni i la Flora s'entrena de valent, amb la il·lusió de destacar en la competició. Alhora, entra en contacte amb un grup de dones que aspiren a transformar la realitat des de l'art, la literatura o el periodisme, com ara Rosa Maria Arquimbau, Irene Polo, Anna Murià o Mercè Rodoreda. Però la realitat és tossuda, i les seves aspiracions xocaran amb les tensions d'una societat convulsa. A poc a poc la Flora es veurà immersa en els conflictes de la Barcelona dels anys 30, no tan sols per la seva difícil carrera esportiva, sinó perquè s'enamorarà d'en Romà, un jove de classe alta que miraran amb recel els amics de la Flora de tota la vida, vinculats a grups anarquistes.
Ojpa.es La Noia Del Club Image
ISBN 9788490267219
FECHA 2017
AUTOR(A) Maria Carme Roca
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La noia del club - Edicions Bromera

El primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet està afrontant l'aturada de l'Ok Lliga i de la Lliga Europea -amb la Copa del Rei sense data- amb la voluntat de mantenir-se en forma tot i no poder sortir de casa. És per aquest motiu...

La noia del club - EIX Diari

Toda la información y estadísticasde Noia en la temporada 2017 en la web oficial de la LNFS
LIBROS RELACIONADOS

Psicologia Del Mercado Bursatil.pdf

Gairebe Una Parella.pdf

Cos De Mestres Educacio Primaria: Temari Vol. I.pdf

Estudiar Mejor. Libro Del Alumno: Propuestas Para Fomentar Y Mejo Rar El Estudio (Educacion Secundaria).pdf

Bartolozzi 'Disseminats'.pdf

Psicofisiologia: Una Aproximacion Bio-logica A La Comprension Del Hombre.pdf

Passos 2: Quadern D Exercicis 3.pdf

Tu Caracter - Jean Des Vignes Rouges.pdf

El Mundo Submarino.pdf

La Celestina.pdf

Copernico (Grandes Biografias).pdf