Historia De Catalunya (Edicio Ampliada)

Cuida los árboles y descarga el libro de Historia De Catalunya (Edicio Ampliada) en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de Historia De Catalunya (Edicio Ampliada) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Historia De Catalunya (Edicio Ampliada) en tu teléfono, tableta o navegador!

El millor llibre per conèixer d'una manera ràpida la història de Catalunya des dels temps més remots fins avui. Es tracta d'una visió rigorosa i amena dirigida a tots els públics, que el lector podrà llegir amb facilitat i en poca estona. La nova edició de l'obra del professor Sobrequés acosta el passat català, des de la prehistòria fins ara, als catalans sense excepció i a aquells forasters que, quan visitin Catalunya, vulguin tenir un coneixement general del que ha estat aquest país al llarg dels seus milers d'anys d'existència. Aquesta breu història té com a objectiu presentar com es va configurar una nació dotada d'un Estat propi, que va tenir un paper destacat a Europa durant segles.
Ojpa.es Historia De Catalunya (Edicio Ampliada) Image
ISBN 9788415267027
FECHA 2011
AUTOR(A) Jaume Sobreques
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Història De Catalunya de Bayés, Pilarín / Vergés Mundo ...

Compra el libro HISTÒRIA DE CATALUNYA. PILARÍN BAYÉS/ORIOL VERGÉS (ISBN: 9788499327600) disponible a la botiga online Llibreria Claret. Utilizamos cookies ... HISTÒRIA DE CATALUNYA EDICIÓ REVISADA I AMPLIADA D´UN CLÀSSIC INDISPENSABLE. PILARÍN BAYÉS ORIOL VERGES .

Breve historia de Cataluña - UAB Barcelona

La història de l'edició a Catalunya explica l'evolució de la producció editorial al principat, des que el 1473 va sortir el primer llibre imprès en una impremta catalana. Amb els segles, Barcelona es convertiria en la capital mundial de l'edició en castellà i les editorials tendirien cada vegada més a l'especialització.
LIBROS RELACIONADOS

Levitico.pdf

Don Quijote En Barcelona.pdf

Ensayos/artículos.pdf

Puzzle.pdf

Monasterio De Iranzu: El Reflejo Del Silencio Y La Austeridad Del Cister Nº 79.pdf

Tai Chi Fa Jin.pdf

Els Papers De Salamanca. Història D´un Botí De Guerra.pdf

Volando Alto: Descubre Tu Verdadero Potencial En Un Viaje Que Transformara Tu Vida.pdf

La Rusia Post-sovietica.pdf

El Libro De Los Nombres.pdf