El Guardalluna

El libro El Guardalluna en formato PDF. El libro El Guardalluna en formato MOBI. El libro El Guardalluna en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Zosienka. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

L'Emili té una nova tasca com a Guardalluna: vetllar per la Lluna i perquè la seva llum arribi a tots els animals nocturns. Però què passa quan la Lluna comença a minvar a poc a poc, fins a desaparèixer? Enamora't d'aquest os polar dolç i conscienciós, la Lluna i la connexió especial que comparteixen. Un àlbum commovedor i màgic, ideal tant per a explicar als més petits les fases de la Lluna, com per a acompanyar-los fins als dolços somnis.Il·lustrat amb un toc clàssic i narrat en un to fresc, El Guardalluna és una història perfecta per a l'hora d'anar a dormir. L'Emili se sent molt orgullós de la seva nova feina com a guardià de la Lluna, però s'inquieta en veure que nit rere nit la Lluna va minvant... Després de diverses recerques, xerrades amb els veïns i molta preocupació, l'Emili aprèn que, a la vida, les coses vénen i van -i que això no està tan malament. Aquest meravellós àlbum il·lustrat ens mostra les fases lunars a través d'una brillant narració infantil que ens parla de l'amistat, la impermanència i la naturalesa.L'Emili té una nova tasca com a Guardalluna: vetllar per la Lluna i perquè la seva llum arribi a tots els animals nocturns. Però què passa quan la Lluna comença a minvar a poc a poc, fins a desaparèixer? Enamora't d'aquest os polar dolç i conscienciós, la Lluna i la connexió especial ...
Ojpa.es El Guardalluna Image
ISBN 9788426146533
FECHA 2020
AUTOR(A) Zosienka
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Guardalluna - Editorial Juventud

BARCELONA (punto de recogida) Gran Vía de les Corts Catalanes, 594, (Librería Hispano Americana) 933 18 00 79

EL GUARDALLUNA - Casa Usher Llibreters

EL DIARIO DE JORGE., GALLEGO HERNANDO, MÓNICA, ISBN: 9788491606994 Librerías Proteo y Prometeo. Desde 1969 entre Libros. La mayor librería especializada de Málaga. Textos UNED y Universitarios, Galaxia Gütemberg, Andalucía.
LIBROS RELACIONADOS

El Mar De La Fortuna.pdf

Profesores De Enseñanza Secundaria: Biologia Y Geologia: Temario (Vol. Iii).pdf

El Mundo De Peluso (3 Años. Educacion Infantil) (1er Trimestre).pdf

Meteorologia - Hans-joachim Tanck.pdf

El Personal Informático. Pasado, Presente Y Futuro.pdf

Vino Tinto - Michael Edwards - Ilustrado.pdf

Los Artamónov..pdf

Tecnicos Superiores Servicio Extremeño De Salud: Temario Comun Y Cuestionarios.pdf

El Sabueso De Vado Marcos. Un Hombre Llamado Ortega.pdf

Cuentos De Otoño.pdf

Los Juicios Rapidos (Doctrina, Jurisprudencia Y Formularios).pdf

Iii Certamen Literario De Emasesa.pdf

Sociedad Geográfica Española Nº 46.pdf

Fauna Amenazada 5: Asia I.pdf