El Guardalluna

Cuida los árboles y descarga el libro de El Guardalluna en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de El Guardalluna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Guardalluna en tu teléfono, tableta o navegador!

L'Emili té una nova tasca com a Guardalluna: vetllar per la Lluna i perquè la seva llum arribi a tots els animals nocturns. Però què passa quan la Lluna comença a minvar a poc a poc, fins a desaparèixer? Enamora't d'aquest os polar dolç i conscienciós, la Lluna i la connexió especial que comparteixen. Un àlbum commovedor i màgic, ideal tant per a explicar als més petits les fases de la Lluna, com per a acompanyar-los fins als dolços somnis.Il·lustrat amb un toc clàssic i narrat en un to fresc, El Guardalluna és una història perfecta per a l'hora d'anar a dormir. L'Emili se sent molt orgullós de la seva nova feina com a guardià de la Lluna, però s'inquieta en veure que nit rere nit la Lluna va minvant... Després de diverses recerques, xerrades amb els veïns i molta preocupació, l'Emili aprèn que, a la vida, les coses vénen i van -i que això no està tan malament. Aquest meravellós àlbum il·lustrat ens mostra les fases lunars a través d'una brillant narració infantil que ens parla de l'amistat, la impermanència i la naturalesa.L'Emili té una nova tasca com a Guardalluna: vetllar per la Lluna i perquè la seva llum arribi a tots els animals nocturns. Però què passa quan la Lluna comença a minvar a poc a poc, fins a desaparèixer? Enamora't d'aquest os polar dolç i conscienciós, la Lluna i la connexió especial ...
Ojpa.es El Guardalluna Image
ISBN 9788426146533
FECHA 2020
AUTOR(A) Zosienka
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Guardalluna - Gretel

EL DIARIO DE JORGE., GALLEGO HERNANDO, MÓNICA, ISBN: 9788491606994 Librerías Proteo y Prometeo. Desde 1969 entre Libros. La mayor librería especializada de Málaga. Textos UNED y Universitarios, Galaxia Gütemberg, Andalucía.

El Guardalluna | 9788426146533 | Zosienka

En aquesta secció de "Recomanacions LIJ" hi figuren els recomanats del mes de GRETEL des del 2009, més una selecció pròpia, feta a partir dels llibres que apareixen més valorats per la crítica segons la nostra base de dades.
LIBROS RELACIONADOS

Diccionario Larousse Mini Español-italiano / Italiano-spagnolo.pdf

Cuaderno Un Dia Dedicado A... (4 Años).pdf

Anarquia.pdf

Iron Man 1: ¡Vive! ¡Camina! ¡Conquista!.pdf

El País De Las Sombras Largas.pdf

La Mazmorra: Mi Hijo El Asesino.pdf

Fotografia En Blanco Y Negro.pdf

¡Vaya Película!.pdf

Jose Antonio (Para Los Nietos De Toda España).pdf

Rheumatic Disease Clinics Of North America, Modificaciones De La Enfermedad En Enfermedades Reumaticas.pdf