Mireu Com Passen Tocant Els Bastons

El libro Mireu Com Passen Tocant Els Bastons en formato PDF. El libro Mireu Com Passen Tocant Els Bastons en formato MOBI. El libro Mireu Com Passen Tocant Els Bastons en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Angel Vallverdu. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

L’any 2007 es va celebrar el centenari de la primera notícia escrita del Ball de Bastons de Cambrils. La proximitat d’aquesta data fa que sigui el moment idoni per portar a terme un estudi sobre aquest element festiu, el qual ha deixat, i continua deixant, una petjada important en el patrimoni cultural immaterial cambrilenc i, per extensió, català. La descripció formal del ball de bastons pròpiament dit constitueix el nucli del treball, del qual s’intenta recollir-ne les dades, analitzar-les amb esperit crític i oferir-les de manera entenedora. A més, es comparen les característiques del Ball de Bastons de Cambrils amb les dels altres dos balls de bastons que tenen característiques similars i que continuen en actiu: Montblanc i l’Espluga de Francolí. Aquesta comparació permet veure com, a partir d’un model comú, cadascun evoluciona al llarg dels anys de manera diferent, això sí, mantenint alhora unes determinades característiques comunes. El llibre inclou més de dues-centes il·lustracions en color, entre fotografies, partitures i coreografies.
Ojpa.es Mireu Com Passen Tocant Els Bastons Image
ISBN 9788497913898
FECHA 2008
AUTOR(A) Angel Vallverdu
DESCARGAR
LEER EN LINEA

mireu com passen tocant els bastons: ball de bastons de ...

Results for y mira como lo hago yo translation from Catalan to Spanish. API call; Human contributions. From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories. Add a translation. ... Mireu com passen tocant els bastons . Last Update: ...

Revista d'etnologia de Catalunya. 2009, Nº. 34 - Dialnet

Mireu com passen tocant els bastons Vallverdú Rom, Àngel. L'any 2007 es va celebrar el centenari de la primera notícia escrita del Ball de Bastons de Cambrils.
LIBROS RELACIONADOS

El Somni De La Rao.pdf

La Notaria: Col·legi De Notaris De Catalunya Nº 7-8, Julio-agosto 2003 (Vol. I): Ley Concursal.pdf

Gestion Del Patrimonio Catedralicio (1836-1931).pdf

La Guerra De Las Salamandras.pdf

Divagacions Sobre La Sardana.pdf

Formacion Progresiva Del Estudiante.pdf

La Economia Sumergida.pdf

Los Secretos Del Mar: Enciclopedia Del Mar (Tomo 2).pdf

Giocondo. Poemes Contra Israel Clara I Altres Perjudicats.pdf

Tecnicos Especialistas En Radiodiagnostico Del Servicio Andaluz De Salud. Temario Específico Vol 1.pdf

Alrededores De Madrid (Mapas Plastificados Michelin).pdf

Praga 2013 (Guias Top Ten).pdf