El Nus La Flor + Cd

Cuida los árboles y descarga el libro de El Nus La Flor + Cd en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de El Nus La Flor + Cd en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Nus La Flor + Cd en tu teléfono, tableta o navegador!

Aquest poemari d'Enric Casasses inclou els poemes que va anar escrivint en diverses llibretes al llarg de tres anys i els dibuixos que els acompanyaven. Es publica en color i amb un disseny que busca reproduir el format caòtic i eclèctic de la llibreta escrita i pintada a mà, amb els poemes repartits per les pàgines en diverses mides i disposicions.Segons l'autor, "aquest llibre és un moment vital d'uns pocs anys convertit en visió global de tot, és un "poema del món" que va agafant totes les formes i tons i estats d'ànim... i tan aviat parla de l'amor o relació íntima, com de la natura i la ciutat, i es planteja les preguntes filosòfiques i metafísiques, i fa assaig i crítica i sàtira i sarcasme de les coses i de les opinions literàries i vitals, i per això té forma de vers, de poesia en prosa, a vegades d'assaig, d'aforisme també molt, i gairebé també de petites narracions. El conjunt és un mosaic de trencadís que reconstrueix tot un món: el món, amb un estil que va del realisme més elemental a la fantasia més descabellada, {tocant de peus a terra, sí, però el terra què és? on és?)".
Ojpa.es El Nus La Flor + Cd Image
ISBN 9788472268296
FECHA 2018
AUTOR(A) Enric Casasses
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Nus la flor,el +cd - Librería Sixto

Aquest poemari d'Enric Casasses inclou els poemes que va anar escrivint en diverses llibretes al llarg de tres anys i els dibuixos que els acompanyaven. Es publica en color i amb un disseny que busca reproduir el format caòtic i eclèctic de la llibreta escrita i pintada a mà, amb els poemes repartits per les pàgines en diverses mides i dispo...

Nus la flor,el +cd - Librería Oxford

Nus la flor +cd,el. , Casasses,Enric, 30,00€. ... LIBROS y el mejor y más atrevido MERCHANDISING en los productos FILOSOFERS: camisetas, bolsas, láminas y más.
LIBROS RELACIONADOS

Los ÍDolos.pdf

Portugal (Guia Viva).pdf

Pensar Es Triomfar. La Publicitat A Traves De La Historia.pdf

El Galio Dels Gats Pirates.pdf

Canto Y Seña Del Poeta Juan Ruiz De Torres.pdf

Atencion A La Diversidad, Una Responsabilidad Compartida (Cd-rom).pdf

Al Borde De La Leyenda.pdf

Obsesion De Venganza - Stephen Gallagher.pdf

Ortografía Escolar.pdf

Rezar En Cuaresma - 2011: Cambiar El Corazon Con La Palabra Y La Oracion.pdf

Mi Entrenador Personal: Peso Perfecto.pdf

Pack Optica (Incluye: Optometria De Atencion Primaria; Campos Vis Uales; Vision Binocular; Exploracion Sistematica Del Ojo; Evaluacion En Baja Vision).pdf

Picaresca Española Tomo Ii.pdf

Al Revés.pdf