Si Em Necessites, Xiula

Descubre el libro de Si Em Necessites, Xiula con ojpa.es. Lea el PDF de Si Em Necessites, Xiula en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Si Em Necessites, Xiula y otros libros de Isabel-clara Simó Monllor.

Durant els últims anys de vida de la Montserrat Roig, Isabel-Clara Simó va compartir amb ella moments d’oberta i franca amistat. Escriptora, periodista i actriu ocasional Montserrat Roig ha estat una de les dones que han deixat més empremta en la societat catalana dels últims temps. Ara, catorze anys després de la seva mort, Isabel-Clara Simó ha volgut copsar la polièdrica figura de Montserrat Roig, una dona compromesa, lliure, ambiciosa, admirada per la gent, però sovint incompresa malintencionadament per alguns sectors. Biografia i homenatge, sí, ens diu l`autora, però també un intent de sintetitzar les valuoses aportacions de Roig en diferents àmbits: el feminisme, la literatura, el periodisme, etc. «Malgrat l`amistat, malgrat l`admiració, no voldria que aquest llibre esdevingués un panegíric de l`autora barcelonina. És un homenatge, això sí, però no hi ha cap intenció de convertir en "santa" una dona lliure, decidida, ambiciosa i d`una personalitat abassegadora. I és el curiós lament per una pèrdua.» Isabel-Clara Simó.
Ojpa.es Si Em Necessites, Xiula Image
ISBN 9788429767995
FECHA 2005
AUTOR(A) Isabel-clara Simó Monllor
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Si em necessites, xiula

Si em necessites, xiula., de Isabel-Clara Simó Monllor. 'És un homenatge a Montserrat Roig, això sí, però no hi ha cap intenció de convertir en 'santa' una...

Si Em Necessites, Xiula. de Simó Monllor, Isabel-Clara 978 ...

"Si em necessites, xiula": l'amor de Humphrey Bogart i Lauren Bacall. 10/12/2018. Humphrey Bogart i Lauren Bacall es van enamorar al set de rodatge: tot l'equip va presenciar immediatament la química entre tots dos. Sílvia Soler repassa el naixement d'un dels amors més emblemàtics de la història del cinema.
LIBROS RELACIONADOS

La Democracia Y Sus Enemigos.pdf

Sant Benet: Del Passat Al Futur D Europa.pdf

Daredevil 16: El Diablo Se Da Un Paseo.pdf

Mochila 1.2 Educacion Primaria.pdf

Canciones I (Queen).pdf

Guia Secreta De Londres.pdf

Memoria De Una Puerta.pdf

Los 80. Volver Al Futuro.pdf

Buffalo Bill - W.o´connor - Ilustraciones.pdf

La Cruz De Morrigan.pdf

Matematiques (Serie Batxillerat).pdf

Es Hora De Decir Adios - Dale Peck.pdf

Catálogo Monumental De Navarra I: Merindad De Tudela.pdf

Nombres I Operacions Quadern Matematiques Nº 7 Primaria.pdf

Dálmata.pdf

La Sociedad Feudal.pdf

Catàleg De Monuments I Conjunts Històrico-artístics De Catalunya.pdf

Salam Aleikum Opera Barbara A Peu Coix.pdf

Una Aproximacio A Vicent Andres Estelles.pdf