Jaume I. El Rei Templer

El libro Jaume I. El Rei Templer en formato PDF. El libro Jaume I. El Rei Templer en formato MOBI. El libro Jaume I. El Rei Templer en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Juan Ramon Barat Dolz. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

La Baixa Edat Mitjana és una època de fanatisme i violència, un laberint d'arenes movedisses en què reis croats, emperadors heretges, papes inquisidors, nobles càtars, bisbes ambiciosos, cavalleres templers, pirates berberiscs i califes sarraïns s'enfronten en una interminable guerra de tothom contra tothom. El príncep en Jaume, hereu únic de la corona d'Aragó, queda orfe a l'edat de cinc anys i preponer de l'home que havia matat son pare, en Pere II el Catòlic. El regne que ha de governar és un dels més importants d'Europa. Aragó limita al nord amb els francs, a l'oest amb els regnes cristians de Navarra i Castella, al sud amb els musulmans i a l'est amb el Sacre Imperi. Sobreviure en aquest escenari de sang i foc es convertirà en una missió pràcticament imposible per a un xiquet indefens i a la mercè dels interesos dels uns i dels altres. Però en Jaume és un predestinat. Un d'aquells homes que tenen reservat un lloc especial en la Història.
Ojpa.es Jaume I. El Rei Templer Image
ISBN 9788496419513
FECHA 2014
AUTOR(A) Juan Ramon Barat Dolz
DESCARGAR
LEER EN LINEA

10 curiositats sobre Jaume I - Sàpiens

va deixar Jaume sense el seu home de confiança; este fet va forçar que Jaume fóra proclamat major d'edat i rei efectiu en les Corts de Lleida de 1218. Mentrestant, les lluites entre aragonesos no van cessar i van obligar el rei a assetjar els castells d'Albero i Liçana.

Orden de los Templarios en la Comunidad Valenciana

Jaime II. El Justo.Valencia, 10.IV.1267 - Barcelona, 2.XI.1327. Rey de Sicilia, de Aragón, de Cataluña y Valencia. Era hijo de Pedro III el Grande y de Constanza de Sicilia. El calificativo de "el Justo" le fue aplicado tras la rectificación de los límites entre Aragón y Cataluña en las Cortes aragonesas de 1300, por las que se disponía que en el futuro las comarcas de Ribagorza ...
LIBROS RELACIONADOS

Les Monedes De Les Cooperatives Catalanes (1850-1950). Regions, Comarques I Municipis (3 Volums).pdf

Yoga Visto Por Un Médico.pdf

Los Derechos En Serio.pdf

Los Brillantes 50. 35 Proyectos.pdf

Policia Local Del Ayuntamiento De Sevilla: Test.pdf

Pack Papa, ¿Donde Se Enchufa El Sol? + Estrellas Fluorescentes.pdf

Cuevas De Inhumacion Multiple En La Comunidad Valenciana.pdf

Los Numeros (Plastimagenes Con Adhesivos).pdf

Lo Que No Pude Contarte.pdf

Hot English Magazine Nº 40 (Octubre 2004) (Incluye Cd-rom).pdf

España Su Monarquía Y Europa.pdf