William Wenton I El Lladre Del Luridi 1

El libro William Wenton I El Lladre Del Luridi 1 en formato PDF. El libro William Wenton I El Lladre Del Luridi 1 en formato MOBI. El libro William Wenton I El Lladre Del Luridi 1 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Bobbie Peers. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

És difícil passar desapercebut si ets un geni... Una brillant aventura plena de codis, ciberenigmes, robots assassins i un heroi amb un destí sobrenatural.En Will va néixer amb un talent especial per desxifrar codis encriptats i una gran passió per les màquines, però ha d’ocultar les seves habilitats per no posar en perill la seguretat de la seva família, que viu sota una falsa identitat des de la misteriosa desaparició de l’avi, un important científic. Però qualitats excepcionals com les d’en Will no són fàcils d’amagar i acaba sent traslladat a un misteriós Institut d’Estudis Posthumans, on s’eduquen els joves genis. Allà descobrirà els secrets del seu avi, entre els quals hi ha la creació d’un material molt buscat anomenat luridi, que es troba en parador desconegut. Aconseguirà en Will salvar el secret del seu avantpassat?
Ojpa.es William Wenton I El Lladre Del Luridi 1 Image
ISBN 9788491372561
FECHA 2017
AUTOR(A) Bobbie Peers
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descargar William Wenton I El Lladre Del Luridi - Libros ...

william wenton i el lladre del luridi Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.

'Meritxell Salvany Balada'. 45 libros. Desde 'L'hereu ...

WILLIAM WENTON I EL LLADRE DEL LURIDI. WILLIAM WENTON 1, BOBBIE PEERS, 7,99€. En Will va néixer amb un talent especial per desxifrar codis encriptats i una gran...
LIBROS RELACIONADOS

Francesc I Clara D Assis.pdf

Músicos Vascos.pdf

Derecho Europeo De La Competencia: Antitrust E Intervenciones Pub Licas.pdf

Perich Match.pdf

Carta A Un Niño Que No Llegó A Nacer.pdf

Ostres Tu, Quin Cacau!.pdf

El Guerrero Del Antifaz. Chumalin Ataca. Nº 147.pdf

Teoria Y Practica Industrial Del Rozamiento.pdf

Catalanisme.pdf

La Granja De Los Siete Establos.pdf

Restaurantes Singulares (Turismo Del Silencio).pdf

Azur &Amp; Asmar.pdf

García Lorca, La Barraca Y El Grupo Literario Del 27 En Santander.pdf

Els Forasters Del Temps: L Aventura Dels Vallbona I L ÚLtim Cavaller.pdf