Com La Sequera

Descubre el libro de Com La Sequera con ojpa.es. Lea el PDF de Com La Sequera en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Com La Sequera y otros libros de Gaya Vitor.

Reconegut fins ara com un dels narradors més interessants de la lite­ratura catalana dels últims anys, Víctor Gayà ens ofereix amb Com la sequera un brillant debut com a poeta líric. Es tracta d'un llibre con­tundent, sever i sarcàstic, de to existencial, que sembla haver assimi­lat a la perfecció les altes lliçons d'un Salvador Espriu o d'un Joan Vinyoli, i que proposa una sostinguda meditació sobre l'únic tema que mereix un esforç d'aquest ordre: la presa de consciència de la pròpia mort. A partir d'aquí, Víctor Gayà construeix, amb la seca plenitud d'un estil que combina l'autoelegia amb el sarcasme, una ètica de ressons clàssics per a temps desesperats que converteix en universal l'abast de les seves paraules, i fa de Com la sequera una interrogació clara i honesta que s'adreça, per il·luminar-la, a la intimitat de cadascun de nosaltres.
Ojpa.es Com La Sequera Image
ISBN 9788427351189
FECHA 2005
AUTOR(A) Gaya Vitor
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sequeros (Salamanca) Página oficial del Ayuntamiento

View the profiles of professionals named "Ana Sequera" on LinkedIn. There are 60+ professionals named "Ana Sequera", who use LinkedIn to exchange information, ideas, and opportunities.

Inés sequera

La Sequera de Haza es una localidad y un municipio [1] situados en la provincia de Burgos, Castilla la Vieja, en la comunidad autónoma de Castilla y León (), comarca de la Ribera del Duero, partido judicial de Aranda de Duero, cabecera del ayuntamiento de su nombre.
LIBROS RELACIONADOS

Ideologia Y Analisis De Medios De Comunicacion.pdf

Vivace 5: Alumno (5º Educacion Primaria, Musica, Catalan).pdf

Tímidamente. Cómo Superar Los Problemas De Timidez.pdf

L Amenaça Submarina.pdf

Rodin.pdf

El Huésped De Las Nieves.pdf

La Antigua Grecia (Civilizaciones Y Monumentos) (Incluye Maqueta Del Partenon).pdf

Dario Villalba. Obra Reciente (1980-1983).pdf

El Monstruo De La Laguna.pdf

La Familia Ante Momentos Difíciles.pdf

Las Plantas Fumables.pdf

Los Verbos.pdf