Com La Sequera

Cuida los árboles y descarga el libro de Com La Sequera en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de Com La Sequera en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Com La Sequera en tu teléfono, tableta o navegador!

Reconegut fins ara com un dels narradors més interessants de la lite­ratura catalana dels últims anys, Víctor Gayà ens ofereix amb Com la sequera un brillant debut com a poeta líric. Es tracta d'un llibre con­tundent, sever i sarcàstic, de to existencial, que sembla haver assimi­lat a la perfecció les altes lliçons d'un Salvador Espriu o d'un Joan Vinyoli, i que proposa una sostinguda meditació sobre l'únic tema que mereix un esforç d'aquest ordre: la presa de consciència de la pròpia mort. A partir d'aquí, Víctor Gayà construeix, amb la seca plenitud d'un estil que combina l'autoelegia amb el sarcasme, una ètica de ressons clàssics per a temps desesperats que converteix en universal l'abast de les seves paraules, i fa de Com la sequera una interrogació clara i honesta que s'adreça, per il·luminar-la, a la intimitat de cadascun de nosaltres.
Ojpa.es Com La Sequera Image
ISBN 9788427351189
FECHA 2005
AUTOR(A) Gaya Vitor
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Tiempo en La Sequera de Haza. Predicción a 14 días ...

Abogados Energía nuclear en La Sequera de Haza - Respuesta asegurada en menos de 5 minutos. Abogados de Energía nuclear en La Sequera de Haza. Habla con un Abogado especialista de Energía nuclear en La Sequera de Haza. Contacta ahora con los mejores abogados de Energía nuclear en La Sequera de Haza.

Abogados Transporte La Sequera de Haza

El Tiempo en La Sequera de Haza - Previsión meteorológica para los próximos 14 días. El pronóstico del tiempo más actualizado en La Sequera de Haza: temperatura, lluvia, viento, etc
LIBROS RELACIONADOS

Crónica Del Desamor.pdf

Mil Anys Pels Camins De L Herba El Llegat D Un Mon Que S Acaba.pdf

Del Noguera Pallaresa Al Noguera Ribagorcana (1906).pdf

Com Plou, Guille.pdf

La Abeja Traviesa (1 Año).pdf

Leyes Laborales Y De Seguridad Social (9ª Ed.).pdf

Fisioterapeutas Del Servicio Vasco De Salud-osakidetza: Temario I I.pdf

El Diagnostico Permanente De La Empresa Por El Metodo De Los Ratios.pdf

Etica Y Tecnica En El Derecho.pdf

Les Troubles De La Puberté Féminine Et Leur Traitement.pdf

Cuyna Catalana.pdf