Petites Mentides

Descubre el libro de Petites Mentides con ojpa.es. Lea el PDF de Petites Mentides en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Petites Mentides y otros libros de Nuria Borrut Mulet.

Petites mentides conta la història de la Carla, la Blanca, la Caterina, la Dorotea, la Juliana, l’Estrella... i de la Sabina, la mare de la Carla, morta de fa poc. Aquest fet, la mort de la Sabina, desencadena un relat construït amb tanta subtilesa com apassionament, situat a la Barcelona dels nostres dies, en què diverses generacions de dones es troben, es retroben o s’allunyen entre elles, en la temptativa de resoldre un seguit de qüestions pendents del passat i assumir el coratge, algunes d’elles, de mirar cap a l’interior de si mateixes a partir de les imatges que els retornen els miralls que troben en les altres. Núria Borrut ens proposa una intensa i poderosa història de sentiments i trajectòries vitals entrecreuades, escrita en una prosa límpida i acurada, que descobrirà al lector una novel·lista que, d’ara endavant, caldrà seguir amb deteniment.
Ojpa.es Petites Mentides Image
ISBN 9788427310582
FECHA 2005
AUTOR(A) Nuria Borrut Mulet
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Javier Cercas: «Les grans mentides es construeixen amb ...

Información del artículo Cinefàgia. Tendències. Petites mentides amb importància

Pequeñas mentiras sin importancia (2010) - FilmAffinity

L'A va proposar enganxar les mentides per veure de quines n'hi havia més i així ho vam fer. Llavors una mestra ens va fer arribar un petit escrit que parlava de les mentides com "boles" que creixien. I agafant-nos a les boles vam començara idear la nostra instal.lació de les mentides.
LIBROS RELACIONADOS

Pensamientos..pdf

La Biblia (Catalan).pdf

Dicionário Fisico-matematico Russo-portugues E Portugues-russo.pdf

Un Temps Del Diable.pdf

La Amenaza De Incumplir Un Contrato Como Vicio Del Consentimiento.pdf

La Historia De L Ernest (2ª Ed).pdf

Aragon Para Ti.pdf

Linajes De Salamanca.pdf

Manual Intervencion En La Atención Higienico-alimentaria A Person As Dependientes En Instituciones. Formacion Para El Empleo.pdf

¿Por Qué Tanto Miedo?.pdf

O Traballo Das Mulleres Na Galicia Rural Do Antigo Rexime.pdf

Poesia Russa.pdf

Historia T 11 Bilingue.pdf