La Jobac (1974-1992)

El libro La Jobac (1974-1992) en formato PDF. El libro La Jobac (1974-1992) en formato MOBI. El libro La Jobac (1974-1992) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Montse Cintes. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

La JOBAC (Joves Cristians de Barris Obrers i Ambients Populars) fou un moviment evangelitzador d'Església que realitzà la seva tasca educativa entre els joves dels barris obrers i populars de Barcelona i les comarques del seu entorn. Es va crear a partir de 1974 com una alternativa al moviment històric de la JOC, que en aquells moments encara patia les conseqüències de la crisi que afectà els moviments especialitzats en la dècada de 1960.La JOBAC va saber actualitzar les bases teòriques de la JOC i adaptar-les a les noves condicions socials que vivia el nostre país en la darrera dècada de la dictadura franquista. En el seu medi, el moviment va unir molts joves treballadors i estudiants que, a partir d'una vivència alliberadora de la fe, es van posar en marxa per a la transformació personal i social.El present llibre explica la trajectòria d'aquest moviment i dels milers de joves que el formaven, i constitueix una valuosa aportació a la història de l'Església catalana i de la nostra societat en l'etapa decisiva del final de la dictadura i la transició política a la democràcia.
Ojpa.es La Jobac (1974-1992) Image
ISBN 9788493906412
FECHA 2011
AUTOR(A) Montse Cintes
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Jobac (1974-1992). Sintes I Bou, Montserrat (Isbn ...

El llibre de la JOBAC, a Ràdio Estel. El passat dijous 14 de juliol, l'Ignasi Miranda va entrevistar, al programa "El primer cafè" de Ràdio Estel, la Montserrat Sintes amb motiu de la recent presentació del llibre "La JOBAC (1974-1992). Desencís i utopia de la joventut a Catalunya".

PDF El Gasto En Defensa En La Economia Publica

Ara, gairebé 20 anys després, els centenars de membres que van passar per la JOBAC han volgut celebrar i recordar el què va aportar aquest moviment de joves cristians nascut durant la transició. La primera celebració es va fer aquest dijous amb la presentació al Casa del Llibre de Barcelona de "La JOBAC (1974-1992).
LIBROS RELACIONADOS

25 Años De Constitucion: Retos De Las Democracias Contemporaneas.pdf

Ejercicios Energéticos. Movimientos Corporales Para Estimular Nuestra Fuerza Vital E Influir En Nuestro Bienestar Físico Y Corporal..pdf

Palaeohispanica Nº 9: Acta Palaeohispanica X.pdf

El Proyecto De Jesús.pdf

Alicia En El Pais De Las Maravillas Adaptado De La Pelicula De Ti M Burton (Novela Grafica).pdf

Ciencias Sociales Geografia 3 (Eso) Andalucia (Milenio).pdf

Poetas De Los Siglos Xvi Y Xvii.pdf

Los Judíos, Pío Xii Y La Leyenda Negra.pdf

¿Hay Alguien Ahi?.pdf

L´europa Oriental (1945-1991): El Bloc De I Est.pdf

El 23-f A Catalunya.pdf

Algebra. Ejercicios Y Problemas, Soluciones Y Respuestas :.pdf

Maduracion E Iniciacion A La Lectura Y Escritura 3.pdf

Comentarios A La Ley 62/1978, De 26 De Diciembre, Sobre Protección Jurisdiccional De Los Derechos Fundamentales De La Persona.pdf

La Casa De Las Muñecas.pdf

Cuerpo Superior Facultativo De La Junta De Andalucia. Test Comun.pdf