Renat Ratpenat

Cuida los árboles y descarga el libro de Renat Ratpenat en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de Renat Ratpenat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Renat Ratpenat en tu teléfono, tableta o navegador!

Aquesta col·lecció és una obra original de gran riquesa a causa de la innegable personalitat de les il·lustracions i a l'estructura dels relats. Al llarg dels llibres, el lector entra en contacte amb tot un seguit de personatges convertits, per a la seva sorpresa, en protagonistes d'un relat, durant el qual alguns d'ells canvien i evolucionen. En ocasions, es descobreixen criatures fins a aquest moment desconegudes i s'espera amb il·lusió el pròxim "llibre aventura". Mireia l'abella es va espantar moltíssim la passada nit i quan va despertar es va adonar que els seus caramels i la carabassa havien desaparegut. Cuca de llum resol el misteri del que va succeir i a la següent nit descobreixen els propòsits de Renat Ratpenat. I és que a Halloween a Renat li agrada espantar a les bestioles. Finalment Mireia s'afegeix a la festa i participa amb Renat Ratpenat d'aquesta nit especial.
Ojpa.es Renat Ratpenat Image
ISBN 9788498013269
FECHA 2008
AUTOR(A) Antoon Krings
DESCARGAR
LEER EN LINEA

'No mos furtareu el ratpenat', por Quim Monzó

Cuca de llum resol el misteri del que va succeir i a la següent nit descobreixen els propòsits de Renat Ratpenat. I és que a Halloween a Renat li agrada espantar a les bestioles. Finalment Mireia s'afegeix a la festa i participa amb Renat Ratpenat d'aquesta nit especial.

Renat ratpenat · Libros · El Corte Inglés

Cuca de llum resol el misteri del que va succeir i a la següent nit descobreixen els propòsits de Renat Ratpenat. I és que a Halloween a Renat li agrada espantar a les bestioles. Finalment Mireia s''afegeix a la festa i participa amb Renat Ratpenat d''aquesta nit especial.
LIBROS RELACIONADOS

La Luna Nueva; El Jardinero; El Cartero Del Rey; Las Piedras Del Rey.pdf

La Guia Turistica De Barcelona.pdf

Buenas Respuestas A Preguntas Difíciles En La Entrevista Para Obtener Un Empleo.pdf

Amargord.pdf

36-39 Malos Tiempos Nº 3.pdf

L'associació Internacional De Llengua I Literatura Catalanes (1968-1988). Separata De La Revista De Catalunya Núm. 20, Juny De 1988.pdf

Las Tres Vírgenes De Santo Tomás.pdf

Caminar Sobre Las Aguas. Nueva Cultura, Mística Y Ascética.pdf

Revista Española De Derecho Internacional Nº 1-2 (2001) (Vol. Lii I) (Enero-diciembre 01).pdf

Carta Atenagorica Y Respuesta A Sor Filotea.pdf