Marx I Engels

Cuida los árboles y descarga el libro de Marx I Engels en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de Marx I Engels en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Marx I Engels en tu teléfono, tableta o navegador!

La revolució russa de 1917 va suposar un sotrac a l'ordre preexistent, ja que va sorgir una alternativa al sistema econòmic, social, polític i cultural imperant, el capitalisme. Independentment de la vigència o no d'aquelles idees, aquell fet marcà l'inici, segons molts historiadors, del segle XX. I amb la caiguda del mur de Berlín, es va tancar un segle més curt, però intens, per a la ciència social historiogràfica.Un dels grans protagonistes d'aquell esdeveniment fou Vladímir Ilitx Uliànov, Lenin. No debades, fou el líder del moviment bolxevic que va prendre el Palau d'Hivern. Lenin, que va arribar des de l'exili forçat a Petrograd, va convertir-se l'endemà del dia gran d'aquella revolta en el president del Consell de Comissaris del Poble pel Congrés dels Soviets de Rússia; és a dir, en el president de facto de l'Estat rus. Tanmateix, i després d'engegar una mena de noves mesures econòmiques que transitaven entre el comunisme i el capitalisme amb el programa Nova Política Econòmica (NEP), el revolucionari rus moriria l'any 1924 a Gorki d'un infart cerebral.Més enllà del seu paper com a lídes d'aquella revolució, Lenin va deixar un llegat teòric: unes obres imprescindibles no només per conèixer les bases intel·lectuals d'aquell moviment i la seva revisió de les tesis dels pares del comunisme, Karl Marx i Friedrich Engels; també perquè són els escrits d'una de les figures més rellevants de la història contemporània.
Ojpa.es Marx I Engels Image
ISBN 9788416789863
FECHA 2017
AUTOR(A) Vladimir Illich Lenin
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cambio histórico en Marx y Engels | Marx desde Cero

Marx y Engels se enfrentaron enérgicamente con esta tendencia absurda y nociva. En nombre de la verdadera personalidad humana, la del obrero, pisoteado por las clases dominantes y por el Estado, Marx y Engels exigían no la contemplación, sino la lucha por un orden social, mejor.

Marx y Engels: Manifiesto del Partido Comunista. II ...

Los otros dos tomos los hizo imprimir Engels tras la muerte de su amigo. Marx y Jenny von Westphalen tuvieron siete hijos (cuatro mujeres y tres varones), pero debido a las condiciones en las que ...
LIBROS RELACIONADOS

Cinc Pintors De La Modernitat Portuguesa 1911-1965.pdf

Teilhard De Chardin - Josep-maria Puigjaner.pdf

Ceramica Aragonesa (3 Vols.).pdf

China (Viva Imagen).pdf

Trama &Amp; Fondo Nº 24: Tramas De La Verdad.pdf

Tecnico Especialista En Radiodiagnostico. Servicio De Salud De Ca Stilla-la Mancha (Sescam). Temario Vol. I.pdf

Manual De Seguridad Social (7ªed).pdf

La Chica De Los Planetas.pdf

Dirección Y Técnicas De Ventas.pdf

Uro.pdf

Modelos Experimentales En Psicoatología.pdf

Cml Az+actividades Pesadilla De Monstruo.pdf

Los Discipulos En Sais.pdf