Els Cigars Del Farao (13ª Ed.)

El libro Els Cigars Del Farao (13ª Ed.) en formato PDF. El libro Els Cigars Del Farao (13ª Ed.) en formato MOBI. El libro Els Cigars Del Farao (13ª Ed.) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Herge (Seud. De Georges Remy). Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

En Tintín va de viatge en un creuer cap a l’Extrem Orient. A bord coneix un estrany egiptòleg, en Filemó Sicló, el qual viatja per cercar la tomba del faraó egipci Kih-Oskh. En Tintín l’acompanyarà fins a la tomba, i un cop allí descobreix els misteriosos cigars que amaguen alguna cosa més que tabac. Llavors és quan és segrestat i abandonat a la mar, però es salva i desembarca a l’Aràbia. Després de passar per nombroses peripècies va a parar a l’Índia, on s’allotja a casa del Maharajà de Rawhapurtalàh. Aquí apareixeran personatges que després trobarem en altres aventures, com els inefables policies Dupond i Dupont, el malvat Rastapopoulos i el peculiar Oliveira da Figueira.Els cigars del Faraó començaren a publicar-se a Le Petit Vingtième el 8 de desembre del 1932. Era l’època en la qual corria la noticia sobre la maledicció de la tomba de Tutankamon, que omplia moltes pàgines dels diaris sensacionalistes. Aquest tema va interessar a Hergé fins el punt de que uns anys més tard, el va tornar a plantejar en el llibre Les set boles de cristall.En Tintín va de viatge en un creuer cap a l’Extrem Orient. A bord coneix un estrany egiptòleg, en Filemó Sicló, el qual viatja per cercar la tomba del faraó egipci Kih-Oskh. En Tintín l’acompanyarà fins a la tomba, i un cop allí descobreix els misteriosos cigars que am...
Ojpa.es Els Cigars Del Farao (13ª Ed.) Image
ISBN 9788426111777
FECHA 1989
AUTOR(A) Herge (Seud. De Georges Remy)
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Libros de HERGE - Llibreria Al·lots.

El mite de la "maledicció del faraó" (o dels faraons), també coneguda com la "maledicció de Tutankamon" per la relació amb la seva tomba, es basa en els encanteris i conjurs que haurien fet els sacerdots egipcis, en nom del faraó, a les tombes, el resultat d'aquests sortilegis seria la mort d'aquells que s'atrevissin a profanar la tomba del rei.

Libros de HERGE - Llibreria Al·lots.

Els cigars del farao es un gran libro escrito por el autor Herge. Más de 50,000 libros, únete a nosotros !!! En nuestro sitio web de TV-EFIR.COM puede encontrar el libro de Els cigars del farao en formato PDF.
LIBROS RELACIONADOS

Introduccion A La Ecologia - De La Biosfera A La Antrosposfera - J.peñuelas.pdf

Una Carrera Frenetica Con La Pandilla De Bingal.pdf

Diccionario De Madrid.pdf

Puppy In My Pocket: Libro De Pegatinas.pdf

La Gran Enciclopedia De Todas Las Cosas.pdf

Museo Provincial De Cadiz (Pinturas).pdf

En Joan Sense Por(ja Llegim) Catala.pdf

A Paso De Payaso.pdf

Dos Muletas Gloriosas.pdf

Pronto Es Navidad.pdf

Estudios Sobre La Secularizacion Docente En España.pdf

Oriente Medio, Año Cero.pdf

Ensayos Voluntarios.pdf