Quimica (Serie Batxillerat)

Descubre el libro de Quimica (Serie Batxillerat) con ojpa.es. Lea el PDF de Quimica (Serie Batxillerat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quimica (Serie Batxillerat) y otros libros de Amada Fernandez Oncala, Carmen Perez Escribano.

L¿objectiu d¿aquest llibre és ajudar l¿alumne a preparar un examen final de Batxillerat. Al llibre hi ha els recursos necessaris: un breu repàs teòric, algunes orientacions i moltes qüestions i problemes per practicar, que es corresponen a preguntes proposades en aquest tipus d¿exàmens. A cada unitat hi ha els apartats següents: Conceptes i lleis fonamentals. Es repassen els fonaments bàsics de la unitat i les lleis químiques que s¿hi utilitzen. Continguts bàsics. Com es resol un problema de...? Es donen consells per resoldre els problemes referents al tema de la unitat. Compte, no falleu! Es repassen els errors més habituals en la resolució de problemes i qüestions. Qüestions i problemes resolts. Es plantegen i resolen, pas a pas, problemes i qüestions representatius del tema. Examen de la unitat. Es proposa un examen del tema i se n¿inclou la solució, pas a pas. Examen global. Es planteja un examen global i es donen les solucions. Aquest examen és acumulatiu, és a dir, inclou preguntes d¿unitats anteriors.
Ojpa.es Quimica (Serie Batxillerat) Image
ISBN 9788448141486
FECHA 2004
AUTOR(A) Amada Fernandez Oncala, Carmen Perez Escribano
DESCARGAR
LEER EN LINEA

PDF 1º Bachillerato Física y Química - Solucionario

No te pierdas ningún episodio de Física o química con ... 5.911 días online 101.024 noticias 21.720 vídeos 142.937 fotos 2.287 series 50.325 capítulos 152 telenovelas 193 tv movies 1.948 ...

Química Serie Investiga 2 Bto Saber Hacer - 9788414102039 ...

QUÍMICA 1º BATXILLERAT es el nuevo proyecto de MCGRAW-HILL / INTERAMERICANA DE ESPAÑA, S. A. Para alumnos de Bachillerato, con temas seleccionados para avanzar en sus estudios. QUÍMICA 1º BATXILLERAT de VV. AA. Editado por MCGRAW-HILL / INTERAMERICANA DE ESPAÑA, S. A. , es un apoyo para revisar los contenidos y las destrezas básicas del nivel de Bachillerato.
LIBROS RELACIONADOS

Las Epocas De La Literatura Española.pdf

El Porque De Las Cosas.pdf

Convivint Amb Transgenic.pdf

¡Vivan Los Dinosaurios!.pdf

Víctor Ochoa Escultor. ¿Cuándo Se Acaba Una Obra?.pdf

Calendari Dinstints.pdf

Pack Iniciacion Buffy 9ª Temporada 1 + Angel &Amp; Faith 1.pdf

El Ingenioso Hidalgo Don Quijote De La Mancha..pdf

¡¡Qué Fin De Semana!!.pdf

El Cuervo/ The Raven.pdf

Biologia Y Geologia: Cuaderno 4, Zoologia (Bachillerato).pdf

Genetica General (2 Vols.) (Ofertas Altosa).pdf

Calculo Infinitesimal.pdf

De Safari.pdf

L'escut Heràldic De La Vila Del Vendrell, Vindicat. Estudi Monogràfic-històric.pdf

Pnl, La Nueva Tecnologia Del Exito.pdf

Segueix-me.pdf

28 Pintores Españoles Contemporáneos Vistos Por Un Poeta.pdf

Contabilidad Financiera: El Modelo Contable Basico.pdf