Com Les Soques De Les Figueres Velles

El libro Com Les Soques De Les Figueres Velles en formato PDF. El libro Com Les Soques De Les Figueres Velles en formato MOBI. El libro Com Les Soques De Les Figueres Velles en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tecla Martorell. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

La Brígida, empesa pel desig de millorar, i la Raimunda, escapant-se dels retrets, emigren dels seus respectius llocs d'origen. Malgrat transitar per diferents camins, estendran lligams que només es poden entendre des de la complicitat que es genera entre els oprimits que han de conviure amb l'opressor. Es mouran entre ambients desconeguts i conviuran amb personatges que les portaran a la soledat i la vexació. Les realitats que viuran les farà fortes i submises a la vegada. La ignorància i la misèria abonades pel caciquisme opressor i el masclisme consentit marcaran les seves vides.L'abús, la foscor i, fins i tot, la perversió marcaran una obra que només pretén recollir les realitats intemporals que solament es descobreixen quan es mira pel forat del pany.
Ojpa.es Com Les Soques De Les Figueres Velles Image
ISBN 9788490345955
FECHA 2017
AUTOR(A) Tecla Martorell
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Com les soques de les figueres velles

Com les soques de les figueres velles : Premi de narrativa Fra Albert Vidal de les Festes de la Serra 2016 de Montblanc | Tecla Martorell Salvat | ISBN: 9788490345955 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

Com Les Soques De Les Figueres Velles | 9788490345955 ...

Al nostre poble podriem destacar moltes figueres degut a la popularitat dels seus propietaris. Un dels barris de Canals que conseva més figueres en els seus corrals és el barri de les Cases Noves. En aquest barri es pot dir que estan les figueres més velles de Canals, són centenàries.
LIBROS RELACIONADOS

Proverbios Del Marqués De Santillana.pdf

Isla Mayor.pdf

La Formación De Juárez.pdf

Salud Y Viajes. Manual De Consejos Prácticos.pdf

Todo Se Desmorona.pdf

Oposiciones Auxiliar De Enfermeria Servicio Riojano De Salud. Tem Ario (Vol. Ii).pdf

Scrumpy (3ª Ed.).pdf

La Casa Torcida.pdf

Aizkorri (Mapa-guia) 2ª Ed.pdf

La Tentacion De Ramon Berenguer.pdf

Rio De Janeiro. Brasil..pdf

Historia De La Fiesta Del Panyqueso.pdf

Matematiques 4 (2º Cicle): Quadern De Treball.pdf