Les Cartes D Hercules Poirot

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Cartes D Hercules Poirot en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de Les Cartes D Hercules Poirot en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Cartes D Hercules Poirot en tu teléfono, tableta o navegador!

La present edició de Les cartes d'Hèrcules Poirot pretén donar a conèixer als lectors joves una obra basada en els paràmetres de les novel·les d'enigma i de misteri més clàssiques, alhora que vol estimular-los a aprofundir més en el gènere i a interessar-los a conèixer altres obres i autors d'un dels gèneres més importants del segle XX. L'edició va acompanyada d'una introducció en què es parla de l'autor, de l'obra, de l'època i del gènere al qual pertany l'obra, així com d'unes propostes de treball, uns textos complementaris, uns models de comentari de text, uns temes de debat i una bibliografia per si es volen ampliar coneixements.Aquesta edició ha estat a cura de Montserrat Estruch i Brichs, professora d'ensenyament secundari i de batxillerat en un Institut i anteriorment curadora de l'edició de De mica en mica s'omple la pica, del mateix autor, publicada també per Edicions 62 en la col·lecció El Cangur.Les cartes d'Hèrcules Poirot ens situen aquest famós detectiu creat per l'escriptora Agatha Christie en un balneari de la Cerdanya passant uns dies de descans, però malgrat l'ambient aparentment tranquil, es comet un assassinat i el detectiu haurà d'actuar per resoldre el cas. L'obra es va escriure primerament com a guió televisiu i es va poder veure pel circuit català de RTVE el 1979.
Ojpa.es Les Cartes D Hercules Poirot Image
ISBN 9788429758399
FECHA 2006
AUTOR(A) Jaume Fuster
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LES CARTES D'HÈRCULES POIROT by Marta Paredes García on ...

Les cartes d'Hèrcules Poirot ens situen aquest famós detectiu, creat per l'escriptora Agatha Christie en un balneari de la Cerdanya passant uns dies de descans, però malgrat l'ambient aparentment tranquil, es comet un assassinat i el detectiu haurà d'actuar per resoldre el cas.

Les Cartes D Hèrcules Poirot (13ª Ed.) | Jaume Fuster ...

Poirot, d'acord amb la descripció de la mateixa autora, és un homenet de baixa estatura, molsut, amb el cap en forma d'ou i un impressionant bigoti que per a ell constitueix un orgull. Segons assegura en moltes ocasions, el seu bigoti és el millor d'Anglaterra, encara que a la novel·la «Cartes sobre la taula» accepta que potser se'l pugui comparar amb el de míster Shaitana, un ...
LIBROS RELACIONADOS

Valencia: Llengua I Literatura 4.educacio Secundaria Obligatoria Segon Cicle.pdf

La Codorniz. Antología 1941-1978.pdf

El Temps.pdf

Gemidos Muertos.pdf

Masaje Deportivo Y Lesiones Del Deporte: Formacion.pdf

Sonia Kovalevskaya (1850-1891).pdf

Esto Sí Que Es Negociar.pdf

Herramientas (Guias Ceac De La Madera).pdf

Segovia Monumental.pdf

Emilio Castelar. Memorias De Un Secretario.pdf

Niebla En Mi Copa Y Otras Obstinaciones.pdf

Comentarios Químico-farmacéuticos A La Historia Española En América.pdf

Roma Y Sus Viajes (Los Hoobs).pdf

Pack Formacion Del Profesorado En Educacion Superior (2 Vol).pdf

Coco Colors.pdf

El Prisionero De Dachau 156.270..pdf

Orihuela Y Miguel Hernández.pdf