Les Cartes D Hercules Poirot

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Cartes D Hercules Poirot en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de Les Cartes D Hercules Poirot en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Cartes D Hercules Poirot en tu teléfono, tableta o navegador!

La present edició de Les cartes d'Hèrcules Poirot pretén donar a conèixer als lectors joves una obra basada en els paràmetres de les novel·les d'enigma i de misteri més clàssiques, alhora que vol estimular-los a aprofundir més en el gènere i a interessar-los a conèixer altres obres i autors d'un dels gèneres més importants del segle XX. L'edició va acompanyada d'una introducció en què es parla de l'autor, de l'obra, de l'època i del gènere al qual pertany l'obra, així com d'unes propostes de treball, uns textos complementaris, uns models de comentari de text, uns temes de debat i una bibliografia per si es volen ampliar coneixements.Aquesta edició ha estat a cura de Montserrat Estruch i Brichs, professora d'ensenyament secundari i de batxillerat en un Institut i anteriorment curadora de l'edició de De mica en mica s'omple la pica, del mateix autor, publicada també per Edicions 62 en la col·lecció El Cangur.Les cartes d'Hèrcules Poirot ens situen aquest famós detectiu creat per l'escriptora Agatha Christie en un balneari de la Cerdanya passant uns dies de descans, però malgrat l'ambient aparentment tranquil, es comet un assassinat i el detectiu haurà d'actuar per resoldre el cas. L'obra es va escriure primerament com a guió televisiu i es va poder veure pel circuit català de RTVE el 1979.
Ojpa.es Les Cartes D Hercules Poirot Image
ISBN 9788429758399
FECHA 2006
AUTOR(A) Jaume Fuster
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Libro Les Cartes D Hercules Poirot PDF ePub - LibrosPub

LES CARTES D HERCULES POIROT de JAUME FUSTER. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Les cartes d"Hèrcules Poirot - Jaume Fuster -5% en libros ...

Poirot, d'acord amb la descripció de la mateixa autora, és un homenet de baixa estatura, molsut, amb el cap en forma d'ou i un impressionant bigoti que per a ell constitueix un orgull. Segons assegura en moltes ocasions, el seu bigoti és el millor d'Anglaterra, encara que a la novel·la «Cartes sobre la taula» accepta que potser se'l pugui comparar amb el de míster Shaitana, un ...
LIBROS RELACIONADOS

Un Poblacho Encantador.pdf

Auxiliar Administrativo De Corporaciones Locales: Temario.pdf

Constelaciones Pulsionales..pdf

La Conservacio I Restauracio De Les Pintures De Cavallet: Com Apr Oparse A La Disciplina.pdf

Revista Internacional De Teatro Y Literatura Vol. I.pdf

'Los Intereses Creados.'.pdf

Contra La Corriente: Ensayos Sobre Historia De Las Ideas.pdf

He Dit - Andreu Buenafuente - En Catalan - No Incluye El Dvd.pdf

Vermella.pdf

Economia De Los Cambios Foneticos.pdf

Cuentos De La Magia Griega.pdf

Quaderns Municipals 2005 - Codi De Regim Local - Gran Tamaño - En Catalan.pdf