Per Que Soc Cristia

Cuida los árboles y descarga el libro de Per Que Soc Cristia en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de Per Que Soc Cristia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Per Que Soc Cristia en tu teléfono, tableta o navegador!

“Fa anys, Bertrand Russell va escriure un llibre amb un títol exactament contrari al meu: Per què no sóc cristià. És una obra lúcida i irònica amb la qual estic fonamentalment d'acord. El que passa és que, quan parlem de cristianisme, ell i jo parlem de coses diferents”. Així comença aquesta nova investigació de José Antonio Marina, que es dedica a explorar l'experiència cristiana; a partir d'un enigmàtic jueu que va viure ara fa més de vint segles, Jesús de Natzaret, recorre l'evolució d'aquesta tradició cultural tan nostra i conclou que cal dir-li un adéu respectuós però definitiu. Aquest llibre és també una teoria sobre la veritat: patim una epidèmia de credulitat i integrisme i les religions s'han convertit en un problema. Marina distingeix el domini de les veritats universals -la ciència i l'ètica- del domini de les veritats privades entre les quals hi ha la religió. No es tracta d'una negació de la legitimitat o la veracitat del cristianisme, però quan s'enfronta a veritats universals cal que els deixi pas. Marina també ens parla de les veritats privades del seu món i respon a la pregunta: ¿Per què sóc cristià?
Ojpa.es Per Que Soc Cristia Image
ISBN 9788497871853
FECHA 2006
AUTOR(A) Jose Antonio Marina
DESCARGAR
LEER EN LINEA

¿En qué grupo social se apoyó Isabel II para reinar? ¿Por ...

Per que i per a que soc cristia libro pdf descargar gratis "Fa anys, Bertrand Russell va escriure un llibre amb un titol exactament contrari al meu: Per que no soc cristia. Es una obra lucida i ironica amb la qual estic ...

Preguntas Frecuentes - sede.seg-social.gob.es

Información del artículo Per què no sóc cristià
LIBROS RELACIONADOS

Emilia Pardo Bazán.pdf

Un Dia En La Obra.pdf

Altaïr Nº 19 (Segunda Epoca): Turquia La Llamada De Oriente.pdf

Chinditas. La Gran Incursión.pdf

Problemas Resueltos De Elementos Estructurales De Hormigón Armado Y Pretensado Según Ehe-08 Y Ec2.pdf

Poetes Balears, Setgle 19 (1873).pdf

Ultimos Poemas.pdf

Recetas Para Después De Una Guerra.pdf

En Accion 4 Prof.pdf

Mi Tío Spencer.pdf