La Taca Negra

El libro La Taca Negra en formato PDF. El libro La Taca Negra en formato MOBI. El libro La Taca Negra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Balcells Salvador. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

Una fuita de petroli al port de Tarragona provoca una marea negra que s’estén fins al cap de Salou. Enmig de les tasques de neteja apareix, ocult entre el rocam de la costa, el cadàver mutilat d’una dona jove. Mentrestant, en una ciutat del Gran Nord rus, enllà del Cercle Polar Àrtic, els pares d’Irina Grosnina fa mesos que han perdut el contacte amb la seva filla i recorren a un conegut amb un càrrec polític important al govern de Moscou. Al voltant de Tarragona, la recerca policíaca, en un entorn de prostitució de luxe, s’enrareix amb la implicació d’un magnat rus de les finances i d’un destacat polític local. Emili Espinosa, sotsinspector dels Mossos d’Esquadra, policia intuïtiu, solitari i malparlat, es veu forçat a treballar en el cas juntament amb un col·lega enviat per Moscou. Tot plegat es va complicant amb un seguit d’efectes col·laterals que acaben superant la capacitat de reacció dels protagonistes. La taca negra descriu, sovint cruament, uns ambients de gran sordidesa en uns llocs excessivament propers perquè els puguem ignorar. La facilitat de moviments de màfies estrangeres relacionades amb l’explotació sexual i els reductes de depravació en què es belluguen certs personatges de la novel·la ens parlen d’una realitat que s’entesta a sortir a la llum a través d’aquesta obra de ficció, que culmina amb un final obert i sorprenent.
Ojpa.es La Taca Negra Image
ISBN 9788495623546
FECHA 2007
AUTOR(A) Balcells Salvador
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descargar PDF La taca negra - librosgratis.starmap.wiki

Diseño x Alan Berry Remera 100% algodón 30/1 peinado Estampa en delantero y trasero Calce: SLIM Color: NEGRO El modelo de la foto mide 1,91 y usa talle XL - Hecho en Buenos Aires x Revolver

LA TACA NEGRA EBOOK | SALVADOR BALCELLS | Descargar libro ...

Variedad: Garnacha tinta Cabernet Sauvignon Merlot La Denominació d'Origen Empordà és una denominació d'origen vinícola que abasta majoritàriament terrenys de les comarques de l'Alt i el Baix Empordà.
LIBROS RELACIONADOS

Mi Héroe Privado.pdf

Gran Bretaña 2006-2007 (Guia Total).pdf

Leviatan I Altres Poemes.pdf

La Enseñanza Primaria Hoy (Investigacion En La Escuela, 31).pdf

El Lenguaje Secreto Del Niño.pdf

Enciclopedia De La Nueva Mujer.pdf

Los Reyes De Las Estrellas.pdf

Dos Relatos.pdf

El Patito Feo (Bahamas).pdf

19.el Pequeño Dragon Coco En El Polo Norte.pdf

La Miniguía De Aries.pdf