El Llibre De Les Il·lusions (Butxaca)

Cuida los árboles y descarga el libro de El Llibre De Les Il·lusions (Butxaca) en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de El Llibre De Les Il·lusions (Butxaca) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Llibre De Les Il·lusions (Butxaca) en tu teléfono, tableta o navegador!

Després de perdre la dona i els dos fills en un accident d´avió, David Zimmer perd la il•lusió per viure. Una nit, per casualitat, veu a la televisó una pel•lícula muda protagonitzada per Hector Mann, un còmic genial argentí que va anar a buscar fortuna a Hollywood, on va fer pel•lícules mudes sobre el tango. Mogut per una estranya obsessió, Zimer comença a recórrer el món a la recerca d´informació sobre el misteri que envolta l´actor, que va desaparèixer el 1929. A les acaballes dels vuitanta, Zimmer decideix escriure un llibre sobre el personatge i al cap d´un any rep una carta sorprenent: “Hector ha llegit el seu llibre i li agradaria coneixe´l”. ¿Es tracta d´una broma o és que Hector Mann és viu, encara?
Ojpa.es El Llibre De Les Il·lusions (Butxaca) Image
ISBN 9788429759662
FECHA 2007
AUTOR(A) Paul Auster
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El llibre de les il·lusions :: Libelista

La història d' El llibre de les il•lusions s'inicia quan el protagonista, David Zimmer, està enfonsat psicològicament a causa d'un drama personal: la recent mort de la seva dona i dels dos fills en un accident d'avió.Es reclou a casa i dins d'ell mateix, com si d'un ermità es tractés, i veiem com a poc a poc va consumint la poca energia que li queda per viure.

El Llibre De Les Il·Lusions (LB BIBLIO AUTOR) | Librotea

butxaca enrivetada: butxaca de trau ornada o reforçada amb rivet. Per exemple, es dóna molt en butxaques posteriors de pantalons de vestir. butxaca de tapeta cosida: butxaca de trau amb la boca envoltada per tapeta ornamental cosida. És la butxaca típica de les armilles, per exemple.
LIBROS RELACIONADOS

Vertex 1. Dibujo Tecnico (Bachillerato).pdf

Analisis De Series Temporales.pdf

Museo Del Prado. Agenda Artistica 2005.pdf

Fruits Basket Another 3.pdf

Enciclopedia De Las Matematicas (T. 8).pdf

The Beatles : Love (Cd Musica).pdf

Ejecucion.pdf

Lutero.pdf

Fathom 1.pdf

Larra: Obras (T.1).pdf