Els Secrets Dels Mags

Descubre el libro de Els Secrets Dels Mags con ojpa.es. Lea el PDF de Els Secrets Dels Mags en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Secrets Dels Mags y otros libros de Vv.aa..

Un llibre didàctic i molt divertit amb moltes il·lustracions, per aprendre a fer els millors trucs de màgia:- Trucs amb cartes- Trucs amb un fals polze- Trucs amb monedes- Trucs amb gobeletsCada truc s’explica detalladament, pas a pas, acompanyat de nombroses fotografies.A més, s’inclouen els consells d’un mag professional que et permeten perfeccionar la tècnica.
Ojpa.es Els Secrets Dels Mags Image
ISBN 9788480168960
FECHA 2010
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Els secrets dels mags - Socpetit.cat

Els secrets de l'escola és el primer llibre infantil que dibuixa un retrat dels misteris de l'escola i els seus habitants. Per a tothom que cada dia ha d'anar al col·legi (o hi va anar durant molts anys): alumnes, professors, directors, conserges, substituts ...

Els secrets dels mags. Els millors trucs de màgia (inclou ...

Troba al costat de Travelkids el campament secret dels Reis Mags al gran desert del Marroc. Després de més de 9 anys viatjant a la seva trobada, sabem que Els Reis Mags han canviat de nou la seva ruta secreta fins a les nostres cases. Serem capaços de trobar-los?
LIBROS RELACIONADOS

Garfield Se Traga Su Orgullo (2ª Ed.).pdf

Un Psicoanalista En El Diván.pdf

Cuaderno Oxford Len Y Lit Cota 2ºeso Adapta.pdf

¡Thomas! Thomas Y Sus Amigos.pdf

Los Grandes Enigmas De La Historia 3.pdf

Leyes Administrativas (10ª Ed. 2004).pdf

Es L Hora De Banyar-se, Maulet.pdf

La Sociedad Del Riesgo: Hacia Una Nueva Modernidad.pdf

¿Es Asi Como Me Ves?.pdf

Venganza. Una Historia De Esperanza.pdf

Las Monarquías Europeas En El Horizonte Español.pdf