Grans Esperances

Descubre el libro de Grans Esperances con ojpa.es. Lea el PDF de Grans Esperances en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Grans Esperances y otros libros de Charles Dickens.

Phillip Pirrip, conegut amb el sobrenom de Pip, és un nen orfe, de classe humil, que viu en un petit poble anglès. Pip creix al costat de la seva germana, que el castiga sempre que pot, i el seu cunyat, un ferrer bondadós que li ensenyarà l’ofici. Però Pip és massa curiós per resignar-se a una vida tan anodina i té esperances de convertir-se en una persona important. Un bon dia descobreix un fugitiu de la justícia que viu amagat en un cementiri. En lloc de delatar-lo, Pip li porta menjar perquè no es mori de gana. Temps més tard, entra a treballar al servei de la senyoreta Havisham, una dona adinerada i excèntrica, i de la seva filla adoptiva, Estel·la. I el dia que se li presenta per sorpresa Mr Jaggers, un advocat de Londres, per dir-li que un benefactor anònim el vol convertir en tot un gentleman, Pip comença a creure que les seves grans esperances potser no havien estat en va.
Ojpa.es Grans Esperances Image
ISBN 9788484374442
FECHA 2008
AUTOR(A) Charles Dickens
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Resumen de Grandes esperanzas - Shmoop

Resum: Grans esperances tracte d'un noi el qual li deien Pip, era un noi orfe que vivia a les terres d'Anglaterra a mitjans del segle XIX. La historia comença a un cementiri mentre ell hi és i un home se li acosta i li demana unes coses.

Grandes esperanzas (2012) - FilmAffinity

Portada: Grans esperances, Didacta + Editorial: Didacta + | 16/01/2020 El autor de Grans esperances, con isbn 978-84-17-80350-6 , es Didacta +, esta publicación tiene ciento ochenta y cuatro páginas.
LIBROS RELACIONADOS

Los Trotamundos 2. Curso De Español Para Niños Y Niñas (Cd-rom).pdf

Pedagogía De La Responsabilidad.pdf

Belleza Negra.pdf

Zanoni, O El Secreto De Los Inmortales.pdf

Poesia Española De Vanguardia.pdf

Photoshop Cs Para Windows Y Macintosh.pdf

Prehistoria: El Largo Camino De La Humanidad.pdf

Otoño En Malaga Y Luz Del Tiempo..pdf

Inversiones Graficas Ii.pdf

Valoracion De Empresas (2ª Ed.).pdf