L Oriol I Les Seves Coses (Llegim I Escrivim 6)

Descubre el libro de L Oriol I Les Seves Coses (Llegim I Escrivim 6) con ojpa.es. Lea el PDF de L Oriol I Les Seves Coses (Llegim I Escrivim 6) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Oriol I Les Seves Coses (Llegim I Escrivim 6) y otros libros de Mª Angels Olle, Merce Orti.

Aquest llibre de lectura forma part de la col·lecció «LLegim i escrivim», que vol potenciar un aprenentatge significatiu, pràctic i motivador de la lectura i lescriptura.Els llibres de lectura són de tipologia variada: els textos literaris es combinen amb els de coneixement.Cada títol inclou diferents tipus de lletra (majúscules, d’impremta…), que són un reflex de l’entorn dels nens.Tots els llibres estan molt ben il·lustrats.A les pàgines del final, inclouen orientacions didàctiques per als professors o els pares, que són de gran utilitat per acompanyar la lectura dels infants.
Ojpa.es L Oriol I Les Seves Coses (Llegim I Escrivim 6) Image
ISBN 9788497661126
FECHA 2005
AUTOR(A) Mª Angels Olle, Merce Orti
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LA CURSA (LLEGIM I ESCRIVIM 4) | Mª ANGELS OLLE | Comprar ...

El dia 6 de gener està recobert de màgia. La història que envolta aquesta diada tan especial embolcalla tan als petits com als grans. Al voltant d'aquesta tradició s'hi teixeixen un munt d'emocions i d'experiències que forgen un entramat inigualable al d'altres moments de l'any.

Primers llibres per capítols - Pares i nens

1. Escriu cinc oracions que continguin "Li" i cinc més que continguin el "L'hi", deu en total. He d' anar a donar-li les seves coses. Jo també li faré un regal. Avui li direm que ha de fer al treball. Crec que no li va fer molta gracia. Li vaig dir el que vam fer. Jo l'hi donaré després. Porta-l'hi les claus a la noia.
LIBROS RELACIONADOS

Poemas De Los Himalayas.pdf

Medicos De Familia Del Instituto Catalan De Salud. Temario (Vol. I).pdf

El Valido Del Rey.pdf

Mircea Eliade Y Carl G. Jung.pdf

1878 Vista De New York - Grabado Original Passepartout Doble 6 - Grande.pdf

Nuevos Cuadernos De La Romana.pdf

La Casa De Las Miniaturas.pdf

Akhenatón. El Rey Hereje.pdf

Como Hacer Volar Su Mente En La Cama.pdf

Los Instrumentos De Medicion Laminadas Sin Varillas (N-024-in-ls) (Laminas Mini Murales Mundito En Castellano 50x70).pdf

La Pirámide Sumergida En El Triángulo De Las Bermudas.pdf

Noviembre De Una Capital.pdf