Espriu X Dotze, Vol. Ii

El libro Espriu X Dotze, Vol. Ii en formato PDF. El libro Espriu X Dotze, Vol. Ii en formato MOBI. El libro Espriu X Dotze, Vol. Ii en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

ESPRIU x DOTZE constitueix l’aportació de l’Institut del Teatre al Centenari de Salvador Espriu, l’any 2013. Es tracta de dotze dramatúrgies curtes, basades en l’univers espriuà i adreçades a la gent jove, particularment a l’alumnat dels instituts d’educació secundària, perquè gosi representar-les. L’Institut del Teatre, com a escola nacional de teatre i, més concretament, com a escola de dramatúrgia, havia de ser a la primera fila del Centenari de Salvador Espriu. I una bona manera de ser-hi va resultar aquesta: proposar l’escriptura d’una obra teatral curta, d’una mitja hora de durada, a una vintena de dramaturgs-es de primer nivell, seleccionats per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut; una obra que havia d’inspirar-se en els personatges o ambients de l’obra d’Espriu i que s’havia de concebre amb la voluntat de ser representada per l’alumnat dels instituts de tot el país. Catalunya està molt mancada d’aquesta mena d’obres, tan presents en altres cultures, on juguen un paper cabdal d’alfabetització teatral, de creació de futur públic i d’iniciació a la pràctica artística. Cal esperar que aquesta iniciativa d’ara no quedi en un fet isolat, sinó que assenyali un començament i que obtingui continuïtat de la mà de les institucions de govern, propiciant noves ocasions per a l’elaboració de dramatúrgies curtes destinades als joves, a partir dels grans noms i obres de la literatura o a partir dels temes que desperten més interès, més preocupació o més indignació entre la gent jove. D’entre els vint dramaturgs-es proposats, dotze van resultar disponibles en el termini proposat, van combregar amb la idea i s’hi van veure prou amb cor. Per ordre alfabètic, són els següents: Àngels Aymar, Carles Batlle, Joan Cavallé, Beth Escudé, Albert Mestres, Pau Miró, Enric Nolla, Josep Pere Peyró, Gemma Rodríguez, Mercè Sarrias, Gerard Vàzquez i Teresa Vilardell. Cal agrair-los la seva bona disposició, el seu esforç i també el seu encert. Segur que les seves creacions seran l’escambell que permetrà, a molts joves, entrar en el llenguatge teatral i sobretot llançar-se a fer teatre, afinant així la seva sensibilitat i guanyant capacitat crítica i comprensiva sobre la contradictòria condició humana i sobre la complexa i ineludible vida en comú.
Ojpa.es Espriu X Dotze, Vol. Ii Image
ISBN 9788494246913
FECHA 2014
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Marisé L'u i dotze - YouTube

BARCELONA (punto de recogida) Gran Vía de les Corts Catalanes, 594, (Librería Hispano Americana) 933 18 00 79

Espriu X Dotze. Volum I. Dramatúrgies Curtes Per a Joves ...

Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la e
LIBROS RELACIONADOS

La Maquina Superinteligente - Adrian Berry.pdf

Crítica Efectual.pdf

Las Dos Vidas Del Capitan.pdf

Llibre De Les Monedes De Barcelona I Dels Florins D Or D Arago.pdf

Informe Sobre La Fe.pdf

Sota Les Onades.pdf

Democracia Y Desconfianza : Una Teoria Del Control Constitucional.pdf

España Descubridorapoema En Tres Actos Y Nueve Cuadros.pdf

Materials Xvii: Memories De Missiones De Recerca: Obra Del Cançon Er Popular De Catalunya.pdf

2012: Las 12 + 1 Profecias Mayaa Chilam Balam (Incluye Agenda Dig Ital).pdf

Felix De Azara. Su Vida Y Su Epoca (Tomo Tercero).pdf

Feu Aixo: Una Manera De Veure I Viure L Eucaristia.pdf

¿Queremos Realmente Vivir En Un Mundo Así?.pdf

Linda Marsh.pdf

El Libro De Los Dias Del Sol.pdf

Castillos De España.pdf