L Home Sol

El libro L Home Sol en formato PDF. El libro L Home Sol en formato MOBI. El libro L Home Sol en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Bernardo Atxaga. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

Uns terroristes que acaben de cometre diversos atemptats al País Basc busquen refugi en un hotel situat als afores de Barcelona. Un home a qui tots anomenen Carlos, exmilitant que s´esforça per allunyar-se de la mateixa organització armada, n´és el propietari. Entre l´espasa i la paret, opta per amagar-los a la fleca just quan l´hotel està envaït pels mitjans de comunicació, atrets per la presència de la selecció polonesa, immersa en la celebració del Mundial de Futbol del 82. La situació, que en principi semblava controlada, s´anirà complicant perillo-sament amb el pas d´uns dies en els quals Carlos s´haurà d´enfrontar amb un passat que creia esborrat per sempre: les pràctiques de tir a la muntanya, les classes on preparaven els atracaments, la violència dels atemptats... L´home sol, efusivament acollida per la crítica i el públic, és una de les obres més valentes aparegudes en el panorama narratiu dels darrers temps; una novel·la extensa i absorbent que ens exposa tots els interrogants d´un autor que coneix a fons el fenomen de la violència al País Basc.
Ojpa.es L Home Sol Image
ISBN 9788476602140
FECHA 1999
AUTOR(A) Bernardo Atxaga
DESCARGAR
LEER EN LINEA

HOME | sol-shooter

Autopista de sol, seguridad, rapidez y comodidad, la mejor opción de movilidad de la Costa del Sol. Autopista de sol, seguridad, rapidez y comodidad, la mejor opción de movilidad de la Costa del Sol. COVID-19 - En Autopista del Sol contamos con pago contactless para tarjetas.

Gafas de sol y transparentes mujer | Nueva Colección ...

Nous utilisons propres et les cookies tiers pour améliorer nos services et montrent des publicités liées à vos préférences en analysant vos habitudes de navigation.
LIBROS RELACIONADOS

En Blanco Y Negro.pdf

Serenatas Sin Guitarra.pdf

Elaboración Casera De Productos De Perfumería.pdf

Unix. Manual De Referencia.pdf

Colores Desunidos.pdf

Concilium 1970/ Sagrada Escritura.pdf

Camino A La Atlantida.pdf

Drogodependencies: Experiencies D´intervencio A Catalunya - En Catalan.pdf

Los Pueblos De Ciudad Real En Las Relaciones Topograficas De Feli Pe Ii (2 Vols.).pdf

Guía De Viaje A La Europa De 1492.pdf

Letra 5. Actividades.pdf

En Nombre De Dios.pdf

Cuerpos Superior Y De Gestion De La Junta De Andalucia: Temario V.pdf

Creencias Que Dañan, Creencias Que Sanan: Entrenamiento En Creenc Ias Creativas.pdf

Cuaderno De Actividades Ciencias Sociales: El Mundo Contemporaneo Educacion Secundaria De Adultos.pdf

El Pequeño Lord.pdf

Ingenieria Del Software (Incluye Cd).pdf

La Reina Elfa De Shannara (Libro 6).pdf