Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi

Descubre el libro de Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi con ojpa.es. Lea el PDF de Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi y otros libros de Jose Antonio Pagola.

L’actual crisi no és només una crisi economicofinancera. És una crisi de la humanitat. El sistema que dirigeix en aquests moments el funcionament del món és objectivament inhumà: porta una minoria de poderosos a un benestar insensat i deshumanitzador, i destrueix la vida d’immenses majories d’éssers humans indefensos. La raó ha quedat segrestada: no es pregunta pels fins, no es parla del sentit que té la història de la humanitat ni de quin és el lloc de l’ésser humà a la Terra. El sistema fa impossible el consens dels pobles i les cultures per posar en el centre la raó del bé comú de la comunitat humana en una Terra que sigui la casa de tothom. Jesús irromp en la història com una crida a viure de manera alternativa experimentant Déu, Misteri últim de la vida, com una Força que ens atrau cap a un món més humà i feliç. Déu no vol deixar-nos sols davant els nostres conflictes, patiments i desafiaments. Vol construir, amb nosaltres i al costat nostre, una vida més humana.
Ojpa.es Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi Image
ISBN 9788498467673
FECHA 2016
AUTOR(A) Jose Antonio Pagola
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El teólogo José Antonio Pagola analiza la crisis en su ...

Compra el libro JESÚS Y EL DINERO. PAGOLA, JOSÉ ANTONIO (ISBN: 9788428825573) ... JESÚS Y EL DINERO UNA LECTURA PROFÉTICA DE LA CRISIS. PAGOLA, JOSÉ ANTONIO. sinopsis. La actual crisis que padecemos no es solo una crisis económico-financiera. Es una crisis de la humanidad.

JESÚS Y EL DINERO - Librería y artículos religiosos Peinado

Seguir a Jesús en medio de la crisis 1. No serviremos al Dinero 2. ... Juan (2013, 2ªed.), Fijos los ojos en Jesús (2013, 4ª ed.), Jesús y el dinero. Una lectura profética de la crisis (2013), Volver a Jesús (3ª ed., 2014) y Grupos de Jesús (2ª ed., 2014). Más títulos de Pagola, José Antonio.
LIBROS RELACIONADOS

Pirámides. Peregrino I.pdf

El Pintor Miquel Llabres.pdf

Teatro Moderno.pdf

La Guerra Dels Segadors A Tortosa (1640-1651).pdf

La Comunion Con Sus Padecimientos: Via Crucis.pdf

Desde El Agua.pdf

545 Obras.pdf

El Hombre Del Abrigo.pdf

Diccionario Esencial Santillana De La Lengua Española.pdf

La Narracio D Arthur Gordon Pym.pdf

Te De Manzanilla Y Otros Poemas.pdf

Historia De El Casar.pdf

Ricard I El Dinosaure Roig.pdf

Naturaleza Y Desastres En Hispanoamérica. La Visión De Los Indígenas.pdf

Ensayos Literarios.pdf