Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi

Descubre el libro de Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi con ojpa.es. Lea el PDF de Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi y otros libros de Jose Antonio Pagola.

L’actual crisi no és només una crisi economicofinancera. És una crisi de la humanitat. El sistema que dirigeix en aquests moments el funcionament del món és objectivament inhumà: porta una minoria de poderosos a un benestar insensat i deshumanitzador, i destrueix la vida d’immenses majories d’éssers humans indefensos. La raó ha quedat segrestada: no es pregunta pels fins, no es parla del sentit que té la història de la humanitat ni de quin és el lloc de l’ésser humà a la Terra. El sistema fa impossible el consens dels pobles i les cultures per posar en el centre la raó del bé comú de la comunitat humana en una Terra que sigui la casa de tothom. Jesús irromp en la història com una crida a viure de manera alternativa experimentant Déu, Misteri últim de la vida, com una Força que ens atrau cap a un món més humà i feliç. Déu no vol deixar-nos sols davant els nostres conflictes, patiments i desafiaments. Vol construir, amb nosaltres i al costat nostre, una vida més humana.
Ojpa.es Jesus I El Diner: Una Lectura Profetica De La Crisi Image
ISBN 9788498467673
FECHA 2016
AUTOR(A) Jose Antonio Pagola
DESCARGAR
LEER EN LINEA

No podéis servir a Dios y al dinero - Pagola - Google Docs

Jesús y el dinero. Una lectura profética de la crisis Cristianismo, Religión, Libros. 3,90 ...

Una mirada profética sobre el dinero - Vida Nueva

Compra el libro JESÚS Y EL DINERO. PAGOLA, JOSÉ ANTONIO (ISBN: 9788428825573) ... JESÚS Y EL DINERO UNA LECTURA PROFÉTICA DE LA CRISIS. PAGOLA, JOSÉ ANTONIO. sinopsis. La actual crisis que padecemos no es solo una crisis económico-financiera. Es una crisis de la humanidad.
LIBROS RELACIONADOS

Parejas Por Dentro.pdf

Callejos Para Niños (Incluye Cd Audio): Cuentos, Poesia, Cantares ,Juegos Y Refranes.pdf

Apunts En Net.pdf

La Casa De Los Santos.pdf

La Masoneria Y Sus Origenes Cristianos..pdf

Ingles: Guia Practica De Conversacion.pdf

Palacio De Cibeles. El Edificio Y La Ciudad.pdf

Manual De Reproduccion En Ganado Vacuno.pdf

Management Sistemico: El Exito En Las Empresas Familiares.pdf

Economia, Politica Y Medios De Comunicacion.pdf

El Libro Completo Del Yoga.pdf