Dona Di Porto Pim

Descubre el libro de Dona Di Porto Pim con ojpa.es. Lea el PDF de Dona Di Porto Pim en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dona Di Porto Pim y otros libros de Antonio Tabucchi.

Dona de Porto Pim és un relat magnífic dun viatge a les Açores. Però, tal com adverteix Antonio Tabucchi al pròleg, no es tracta dun llibre de viatges convencional. Compendi de relats breus, fragments, transcripcions i apèndixs, Dona de Porto Pim és un llibre fronterer, un relat a la vegada imaginari, real i cultural. Una complicada història damor abocada al fracàs, extreta duna conversa sentida per casualitat, és el tema de «Petites balenes blaves que es passegen per les Açores». Un altre text és la biografia, explicada en poques pàgines, del gran i infeliç poeta Antero de Quental. El conte que clou aquesta obra, «Dona de Porto Pim», Tabucchi el deu a un exbalener convertit en cantant de locals nocturns; és la narració dun amor apassionat i violent. Aquestes i daltres joies de la literatura italiana conformen aquesta obra, que té com a protagonistes les balenes -transmissores de llegendes- i els naufragis.
Ojpa.es Dona Di Porto Pim Image
ISBN 9788429753066
FECHA 2003
AUTOR(A) Antonio Tabucchi
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Donna di Porto Pim di Antonio Tabucchi - Sellerio

Post su Donna di Porto Pim scritto da ilvecchio. «Sotto il mandorlo della tua donna, quando la prima luna d'agosto sorge

Teatro Gioco Vita_DONNA DI PORTO PIM - sintesi on Vimeo

Piccolo libro di «istantanee» sulle Azzorre e di brevi racconti tra iquali spiccano due gioiellini: Esperidi e Donna di Porto Pim. Merita un posto nella libreria di casa.
LIBROS RELACIONADOS

Ligero De Equipaje : La Vida De Antonio Machado.pdf

Para Que El Mundo No Se Detenga. La Gran Pugna En Torno A Lo Nuevo..pdf

Cuentos De 5 Minutos Vol. 1.pdf

Res Comu.pdf

Queridos Mios, Es Preciso Contaros Ciertas Cosas.pdf

Ultima Sesion.pdf

Història De Catalunya. Manuscrit Català.pdf

Curso De Procedimiento Laboral (6 ªEd.).pdf

Les Aventures D Ulisses.pdf

Dame Placer.pdf

Un Muerto En El Escaparate.pdf

Diccionario Para Ingenieros Y Técnicos.pdf

La Fuga De Tolstoi.pdf

La Marcha Radetsky.pdf

Caperucita Roja.pdf

Comportamiento Del Consumidor: Comprar, Tener Y Ser (3ª Ed.).pdf

Evaluacion E Innovacion En El Sistema Educativo (Iii Encuentro So Bre Educacion En El Escorial Ucm, Organizado Por La Fundacion Europea Sociedad Y Educacion.pdf

Historia Economica De La Roma Antigua Ii (Ofertas Martinez Libros ).pdf