Dona Di Porto Pim

El libro Dona Di Porto Pim en formato PDF. El libro Dona Di Porto Pim en formato MOBI. El libro Dona Di Porto Pim en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antonio Tabucchi. Disfruta leyendo con el sitio web ojpa.es.

Dona de Porto Pim és un relat magnífic dun viatge a les Açores. Però, tal com adverteix Antonio Tabucchi al pròleg, no es tracta dun llibre de viatges convencional. Compendi de relats breus, fragments, transcripcions i apèndixs, Dona de Porto Pim és un llibre fronterer, un relat a la vegada imaginari, real i cultural. Una complicada història damor abocada al fracàs, extreta duna conversa sentida per casualitat, és el tema de «Petites balenes blaves que es passegen per les Açores». Un altre text és la biografia, explicada en poques pàgines, del gran i infeliç poeta Antero de Quental. El conte que clou aquesta obra, «Dona de Porto Pim», Tabucchi el deu a un exbalener convertit en cantant de locals nocturns; és la narració dun amor apassionat i violent. Aquestes i daltres joies de la literatura italiana conformen aquesta obra, que té com a protagonistes les balenes -transmissores de llegendes- i els naufragis.
Ojpa.es Dona Di Porto Pim Image
ISBN 9788429753066
FECHA 2003
AUTOR(A) Antonio Tabucchi
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Donna di Porto Pim - Aspettando il caffè

Ma di questo testo non voglio dirvi niente, scopritelo da voi, se ne avete voglia, sostate nei templi delle varie divinità che qui s'incontrano e che incarnano i nostri sentimenti quali amore, odio, nostalgia e rimpianto. Imbarcatevi verso queste isole, ci incontreremo da quelle parti. Antonio Tabucchi, Donna di Porto Pim, Sellerio Editore, 1983

Narradores italianos del fin del milenio. Antonio Tabucchi ...

Donna di Porto Pim. Audiolibro. CD Audio di Tabucchi, Antonio e una grande selezione di libri, arte e articoli da collezione disponibile su AbeBooks.it.
LIBROS RELACIONADOS

Te Esperaré.pdf

La Edad Media.pdf

Poesias.pdf

Yo, La Divina.pdf

Villarreal.pdf

Top Cat: Els Infantils Mes Venuts.pdf

Novelas Ejemplares (T. I).pdf

El Adversario.pdf

Hermanas De La Tierra.pdf

Guia De Los Alfares De España.pdf

Conocimiento Del Medio, 5º Educacion Primaria (Murcia)/02.pdf

Foca Se Hace Mayor (Incluye Muñeco).pdf

Excel 2003.pdf

Caroline Baldwin: El Ultimo Baile.pdf

Comemiedos.pdf

Jeep Genesis. The Rifkind Report.pdf