Dani Bocafoc: L Atac De Les Granotes Ninja

Descubre el libro de Dani Bocafoc: L Atac De Les Granotes Ninja con ojpa.es. Lea el PDF de Dani Bocafoc: L Atac De Les Granotes Ninja en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dani Bocafoc: L Atac De Les Granotes Ninja y otros libros de Ursula Vernon.

Torna en Dani Bocafoc, cinturó verd (i molt verd!) de kung-fu. En Dani s'avorreix, a l'escola. Però quan unes granotes ninja segresten la nova companya que estava d'intercanvi i la proclamen reina ninja, les coses es posen més interessants. Com ell diu sempre: "Tenim un problema ninja!" Per sort, en Dani ha vist moltes pel·lícules de kung-fu i està preparat per a tot. O gairebé tot.
Ojpa.es Dani Bocafoc: L Atac De Les Granotes Ninja Image
ISBN 9788424635947
FECHA 2011
AUTOR(A) Ursula Vernon
DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'atac de les granotes ninja - Ursula Vernon -5% en libros ...

Nat el Gran i Dani Bocafoc _____ «Nat el Gran, únic en la seva classe», de Lincoln Peirce. Traducció d'Armand Carabén. Il·lustracions de l'autor. Col·lecció Novel·la Gràfica. Editorial La Galera. Barcelona, 2010. Pàgs. 224. Preu: 14,90 €. A partir 7 anys. «Dani Bocafoc» i «Dani Bocafoc i l'atac de les granotes ninja», d'Ursula ...

L'atac de les granotes ninja: Dragonbreath Novel·la ...

«Nat el Gran, únic en la seva classe», de Lincoln Peirce. Traducció d'Armand Carabén. Il·lustracions de l'autor. Col·lecció Novel·la Gràfica. Editorial La Galera. Barcelona, 2010. Pàgs. 224. Preu: 14,90 €. A partir 7 anys. «Dani Bocafoc» i «Dani Bocafoc i l'atac de les granotes ninja», d'Ursula Vernon. Traducció de Bruno Díaz.
LIBROS RELACIONADOS

Hurst. El Corazon: Manual De Cardiologia (10ª Ed.).pdf

Que Es Una Nacion: La Pregunta De Renan Revisitada.pdf

La Ley En La Grecia Clasica.pdf

Divermat 1.2 (Primaria).pdf

Tecnicos Especialistas De Radiodiagnostico Del Servicio Extremeño De Salud (Ses): Temario Materias Especificas Volumen Ii.pdf

Los Informes De Visita Ad Limina De Los Arzobispos De Toledo.pdf

Las Reglas De La Salud. Un Nuevo Enfoque Para Cuidarnos En Las Diferentes Etapas De La Vida.pdf

Humanidades Para Un Siglo Incierto.pdf

Ofertas Tecnico B 18 E.pdf

El Vuelo Del Gato.pdf