El Morell: Un Poble Una Historia

Cuida los árboles y descarga el libro de El Morell: Un Poble Una Historia en formato electrónico. En ojpa.es encontrará el libro de El Morell: Un Poble Una Historia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Morell: Un Poble Una Historia en tu teléfono, tableta o navegador!

El Morell: un poble, una història no és una obra d’història en voga, no pretén ser un recull i anàlisi de dades (socials, econòmiques, polítiques, etc.). És un llibre on la Història amb majúscules deixa pas a la microhistòria, a la vida de la gent. En Josep Bultó ens ofereix un petit viatge en el temps, on ressegueix les passes dels homes i les dones, en alguns casos des del naixement fins a la mort, en què tot rememorant els seus records i, al mateix temps, les vivències dels amics i amigues, ens endinsa en un món en part ja desaparegut. Passejarem pels carrers sense asfaltar, amb roderes marcades pel pas del carros; reviurem converses en què les dites populars eren freqüents. El seu interès ultrapassa l’àmbit estrictament local. Hi trobem un retrat social d’una forma de viure que, amb petites variants, podríem trobar en tots els pobles; uns cicles de vida marcats per les feines del camp, uns preceptes religiosos presents a totes les cases, unes sessions dobles de cinema els diumenges (on podíem menjar i fumar), uns enterraments establerts en tres categories i moltes altres curiositats que anireu descobrint o recordant quan us hi endinseu.
Ojpa.es El Morell: Un Poble Una Historia Image
ISBN 9788497913065
FECHA 2007
AUTOR(A) Josep Bulto
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Tarragona Digital | El Combat del Morell i Vilallonga del Camp

Morell nació en 1941 en Barcelona, donde estudió Derecho, Historia, Filosofía y Teología, pero toda su vida la pasó en Andorra, donde ocupó cargos de responsabilidad política con el síndic ...

PDF Josep Bultó Vidal

Un dels principals objectius del club és expandir l'oferta als més petits de la casa, obrint l'Escola de Futbol Sala El Morell, per tal de què nens i nenes de totes les edats puguin gaudir de l'esport del futbol sala al nostre poble. …1, 2,3, MORELL !!!!
LIBROS RELACIONADOS

Fisica Recreativa (O.c.).pdf

Las Cien Mejores Poesias De La Lengua Castellana.pdf

Medicina En Situaciones Extremas (Vol. 1).pdf

El Alquimista. Tras La Imágen De Giordano Bruno..pdf

Minerva Iv Epoca 19 (2012).pdf

Epistolas I, Ii Y Iii.pdf

La Expedicion Española A Dinamarca 1807-1808 (Ofertas Epoca).pdf

Oraciones Del Cristiano.pdf

Auxiliar Administrativo Junta De Comunidades De Castilla-la Manch A: Temario.pdf

Libro De La Al Mohada, Sobre Medicina = Kitab Al-wisad Fi L-tibb.pdf

Abenyonhu.pdf